Μετάβαση στο περιεχόμενο

marilouita

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

marilouita's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Εχω ηδη αρχισει να το ψαχνω. Δεν γνωριζω ομως αν υπαρχει σχετικο διαταγμα ή ΦΕΚ που να αναφερεται στα υλικα κτλ. Τα βιβλια που εχω διαβασει ως τωρα ειναι ξενα και δεν γνωριζω τις νομοθεσιες που ισχυουν για Ελλαδα. Πιστευω οτι θα ειναι οι ιδιες πανω κατω αλλα θελω να ειμαι σιγουρη. Ελεγα να ξεκινησω με το να παρω τηλεφωνο το υγειονομικο τμημα (Νομαρχια Αθηνων αν δεν κανω λαθος )για να με κατατοπισουν. Ποια ειναι η γνωμη σας?
  2. καλησπερα σε ολους σας. Θα ανακαινησω ενα ιατρικο κεντρο στο οποιο ενας χωρος του , ο πελατης θελει να ειναι σηπτικο χειρουργειο (δηλαδη για μικροεπεμβασεις οπως αφαιρεση σπιλων κτλ χωρις τομες και "αιματοχυσιες") Μηπως καποιος γνωριζει που μπορω να βρω την απαραιτητη νομοθεσια για υλικα, τ.μ. , και οποιους περιορισμους υπαρχουν για να ξεκινησω τη μελετη? Οτιδηποτε ξερετε ειναι μεγαλη βοηθεια. Σας ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.