Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sourila

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sourila

  1. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Ιάσονα!! Κατερίνα απ'όσο ξέρω βάζεις τον αριθμό της οικοδομικής άδειας που εκδόθηκε για την υπάρχουσα οικοδομή. Στην περιγραφή θα γράψεις βεβαίωση για το δικαίωμα υψούν. Στο μέγιστο αριθμό ορόφων κι εγώ δεν είμαι σίγουρη αν βάζεις την υπάρχουσα κατάσταση ή τους ορόφους που "μπορούν" να χτιστούν..
  2. Καλησπέρα συνάδερφοι, Θα ήθελα τη γνώμη σας για την περίπτωση πελάτη μου, ο οποίος θέλει βεβαίωση μεταβίβασης για το διαμέρισμά του, το δώμα που βρίσκεται άνω του διαμερίσματος και βεβαίωση για το δικαίωμα υψούν, το δικαίωμα ανέγερσης δηλαδή μελλοντικού ορόφου επί του δώματος. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζω είναι οι εξής: - Στο δώμα υπήρχε αυθαίρετο (επέκταση)το οποίο και τακτοποιήθηκε με 1337/83. Έκτοτε όμως δεν έγινε τροποποίηση της σύστασης οριζοντιου ιδιοκτησίας, στην οποία και αναφέρονται οι παραπάνω οριζόντιες ιδιοκτησίες(και το δικαίωμα ανέγερσης μελοντικού ορόφου) πλην της επέκτασης του δώματος. Για να δώσω βεβαίωση για το δικαίωμα υψούν, πρέπει να αφαιρέσω από τα χιλιοστά του μελλοντικού ορόφου, τα χιλιοστά που αντιστοιχούν στην επέκταση του δώματος??Και όλα αυτά εάν κι εφόσον υπάρχει υπόλοιπο συντελεστή σύμφωνα με τους σημερινούς όρους δόμησης??Κανονικά δε θα πρεπε να προηγηθεί η τροποποίηση της σύστασης και μετά να γίνει η μεταβίβαση και του δώματος αλλά και του δικαιώματος υψούν?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.