Μετάβαση στο περιεχόμενο

jdkoriz

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

jdkoriz's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. πλεον και του 2008 εφοσον ειχαν δηλωσει σαν εδρα την οικεια τους και επισης μετά την 2/1/2009 να έχουν κάνει μεταβολή έδρας.
  2. Γιατι να γίνει διαχορισμος μεταξύ α και β εξαμήνου του 2008?Το ιδιο αδικια δεν είναι και για τους δυο?
  3. ρωτησα και εγω σημερα και μου ειπαν το ιδιο πραγμα σχετικα με το νομικο τμήμα. Το ΤΕΕ Λάρισας μαζεύει υπογραφές και με διαβεβείωσαν ότι θα κινηθούν έτσι ωστε να πετυχουν καποια ρύθμιση και με την συνδρομή του νομικού τμηματος του ΤΕΕ. Για αυτό όλοι στα επιμέρους τμήματα έτσι ωστε να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες. Εμείς του νομού Τρικάλων υπαγόμαστε στο ΤΕΕ Λάρισας. Μπορεουμε να πάμε να υπογραψουμε είτε απευθείας στην Λάρισα είτε στα Τρίκαλα και θα σταλεί από εκεί. Μη περιμένετε να σας καλέσουν να υπογράψετε, γιατί δεν έχουν λίστες με αυτούς που εκαναν έναρξη το 2008 αλλά με αυτούς που γραφτηκαν στο ΤΕΕ οπότε καταλαβαίνεται πως αν δεν βοηθήσουμε και εμείς με το να πάμε από μόνοι μας να υπογραψουμε...δύσκολα τα πράγματα
  4. Δηλαδή ολοι οσοι καναμε εναρξη το 2008, κάνοντας ενσταση μπορεί και να παρουμε την επιδότηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.