Μετάβαση στο περιεχόμενο

akalik

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ

akalik's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ Manolis.Αν μάθω λεπτομέρειες θα ενημερώσω και για άλλους που πιθανά ενδιαφέρονται.
  2. Μήπως ξέρεις τι ακριβώς κάνουμε σε αυτή την περίπτωση, γιατί έχω να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο; Εχω κάνει την υποβολή,πληρώθηκε το παράβολο,ενημερώθηκε το σύστημα για την πληρωμή πριν λίγο. Μετά τι;;;;; Ευχαριστώ Εννοώ για μεταβίβαση σε παραδοσιακό οικισμό(την διαδικασία που πρέπει να κάνω μετά από αυτά που ανέφερα ότι έχουν ήδη γίνει)
  3. Aν υπερβαίνει το 50% πρέπει απλά να περάσει από την επιτροπή της παρ.9 του αρθ.24.
  4. Στην δική μας ΥΔΟΜ διευκρινίστικε ότι και στην άδεια δόμησης ελέγχονται πάλι και μόνο εισφορές και κρατήσεις .Οχι αποδεικτικά είσπραξης αμοιβών.
  5. Ξέρει κανείς -σε περίπτωση μη παράτασης μετά τις 30-6-τι γίνεται με αυθαίρετα σε παραδοσιακούς οικισμούς που περιμένοντας την απόφαση της επιτροπής της παρ.9 του αρ.24 δεν μπορούν να προχωρήσουν σε προσωρινή υπαγωγή αλλά παραμένουν απλά σε αρχική υποβολή ;Φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.Το ίδιο και αυτά που δηλώσαμε <<προς έκδοση αδείας>>.Απλά μου έρχονται συνεχείς αμφιβολίες,όπως μπλέξαμε με αυτά τα αυθαίρετα!
  6. Αν έχει πληρωθεί το παράβολο αλλά δεν προχώρησε σε προσωρινή υποβολή ,οι ημερομηνίες πληρωμής εφάπαξ ή α'δόσης θα υπολογιστούν από την ημέρα προσωρινής υποβολής ή από την ημέρα πληρωμής του αρχικού παραβόλου;
  7. Σας ευχαριστώ όλους. Δυστυχώς πρωτοκολλήθηκε μετά τις 4 Νοεμβρίου χωρίς όμως να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα ούτε από το Πολεοδομικό.Πράγματι ο νόμος είναι -και κατά την δική μου γνώμη- παλαβός!!!Σε περίπτωση λοιπόν αναθεώρησης που όπως φαίνεται είναι μονόδρομος θα πρέπει να γίνει ισόγειο ή κλιμακωτό;Ξεχνάμε στην περίπτωση αυτή τα διώροφα;Σκέφτομαι πως θα ενημερώσω τους ιδιοκτήτες για το πρόβλημα που προέκυψε.
  8. Αγαπητοί συνάδελφοι, Σας επισυνάπτω τομή εγκεκριμένης μελέτης (έχει εκδοθεί οικ.άδεια προ ολίγων ημερών μετά την εφαρμογή του 289/4-11-11) και σας παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει όσον αφορά το ύψος της οικοδομής.Πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι εργασίες και με προσεχτικότερη μελέτη του παραπάνω διατάγματος σήμερα- το οποίο κυκλοφόρησε τις ημέρες που υπέβαλα την μελέτη στο πολεοδομικό-μου δημιουργούνται αμφιβολίες αν η τοποθέτηση της οικοδομής που είναι στην περίπτωση έως 20 μ από τον δρόμο & κλίση >15%, έχει πρόβλημα ως προς το ύψος σε σχέση με το πέριξ φυσικό έδαφος.Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το ερώτημά μου,γιατί είμαι τόσο αγχωμένη που ίσως δεν εκφράζομαι με σαφήνεια. Ευχαριστώ.
  9. Aγαπητή venezia περιμένω κι εγώ τρομάρα μου κάποια διευκρίνηση στα ίδια ερωτήματα και φαντάζομαι πολλοί άλλοι αλλά δυστυχώς......κωφεύουν!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.