Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giannis30

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Giannis30

  1. Σίγουρα μπορούν να λένε τη γνώμη τους, αλλά εδώ υπάρχει μια διαρκής επίθεση κατά της εν λόγω εταιρείας. Όπου σταθούν θα ρίξουν κι έναν μπινελίκι με το συμπάθιο.. Ε εντάξει κάτι βγαίνει... Εγώ πιστεύω θα πρέπει να προβληματίσει του επισκέπτες του michanikos.gr Τέλος πάντων. Εγώ απλά κατέθεσα αυτό που ενόχλησε την αισθητική μου.
  2. Τέτοιο πάθος κατά μίας εταιρίας δεν το έχει ξαναδεί διαδικτυακή κοινότητα (και κυρίως από τους συντονιστές και τους διαχειριστές που θα έπρεπε να είναι και λίγο αμερόληπτοι, έστω για τα μάτια του κόσμου). Το θέμα είναι ποιος είναι επαγγελματίας και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Δεν έχω την πολυτέλεια να σπαταλάω φαιά ουσία για το αν το φθηνό πρόγραμμα που χρησιμοποιώ θα ακολουθήσει τις εξελίξεις. Δεν ξέρω, ίσως να είμαι πλούσιος.. Ή ίσως να έχω δουλειά. Το ξέρω η οικοδομή περνάει κρίση. Καλό κουράγιο...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.