Μετάβαση στο περιεχόμενο

utm

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by utm

  1. Τελικά θα γίνει αγορά του τυφλού οικοπέδου. Άσχετα αν την γλιτώνω με αυτό, πήρα το μάθημά μου. Θα φροντίσω από εδώ και πέρα τουλάχιστον να προσέχω και να ελέγχω τι υπογράφω......
  2. Και το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι κεντρικότατο στην ακριβότερη ζώνη της πόλης, εμβαδού περίπου 1800τμ και δεν ξέρω και εγώ πόσο το αγόρασε.........
  3. όχι ο άνθρωπος δεν μου είπε τίποτα. Αλλά στην πολεοδομία έγινε ο χαμός όταν πήγα.......
  4. Διάβασα ΜΑΚΑΡ την συζήτηση. Νομίζω ότι αυτό που μου μένει, αν όλα πάνε καλά, ειναι να κάνω διακοπή έργασίας γιατί αυτό που περνώ δεν πληρώνεται με τίποτα...
  5. Ναι, το πρόβλημα διαπιστώθηκε όντως τώρα που πήγε να βγάλει την άδεια. Η πολεοδομία το έβγαλε στην φόρα. Μίλησα με τον αγοραστή και μου είπε ότι ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του τυφλού οικοπέδου για να το αγοράσει και μάλιστα μου ζήτησε και νέο τοπογραφικό. Διορθώνεται η κατάσταση κάπως?
  6. Το λάθος δεν έγινε εσκεμμένα. Έγινε από απειρία, αν και νομίζω πως την γειτνίαση με το τυφλό οικόπεδο θα μπορούσε να το καταλάβει κάποιος ο οποίος είχε ξανασχοληθεί με το συγκεκριμένο. Γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζονται καταστάσεις από παρόμοια λάθη? Το συμβόλαιο έγινε, το οικόπεδο αγοράστηκε δεν αλλάζει αυτό. Τι θα γίνει από εδώ και πέρα? Θα πρέπει να διορθωθεί το συμβόλαιο? με τακτοποίηση των οικοπέδων λύνεται εν μέρη το πρόβλημα?
  7. είναι σε αναθεώρηση σχεδίου πόλης. τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις? νομικά αν γνωρίζετε.
  8. όχι είναι εντελώς τυφλό. έχει εμβαδόν 300τμ περίπου αλλά δεν έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστο. τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση?
  9. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις όταν χρησιμοποιηθεί λάθος η βεβαίωση του Ν651/77 και έχει γίνει συμβόλαιο. Δηλαδή δώθηκε αρτιότητα σε οικόπεδο το οποίο όμως συνόρευε με τυφλό οικόπεδο και έχει γίνει συμβόλαιο.
  10. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. χρησιμοποιώ i/ras c, μήπως γνωρίζεις κάτι για αντίστοιχη εντολή? θα προσπαθήσω να δω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο.
  11. Θα ήθελα να μάθω, αν καποιος εχει ασχοληθεί, πως μπορεί να γίνει συναρμογή των φύλλων της ΓΥΣ. Έχω 4 φύλλα γειτονικά κλίμακας 1:50000 τα οποία τα έχω γεωαναφέρει στο ίδιο προβολικό σύστημα. Όμως μεταξύ τους υπάρχουν κάποια κενά ή επικαλύψεις. πως μπορούν να διορθωθούν αυτά. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε τι εννοώ.
  12. έχω ενα φύλλο χάρτη της ΓΥΣ 1:50000, (σκαναρισμένη εικόνα) και προσπαθώ να κάνω αναγωγή της εικόνας αυτής σε ορθοφωτοχάρτη στην UTM. Έχει κάποιος ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί έχω κάνει άπειρες δοκιμές και δεν μπορώ να έχω την ακρίβεια που απαιτείται. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.