Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xru

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Xru

  1. Ναι κι εγώ αυτό νόμιζα. Μέχρι που μου είπαν ότι δεν δίνουν νομική βεβαίωση για αυτό. Λες και δεν μας έφταναν τα άγχη μας.
  2. Μίλησα πάλι με τη viva και προτείνουν αγορά τερματικού mini card reader με εφάπαξ πληρωμή 85,56€ (μέσα είναι το ΦΠΑ) και 1,5% προμήθεια ανά συναλλαγή. Έχει βρει κανείς κάτι πιο οικονομικό που να μας καλύπτει;
  3. Μόλις έλαβα email από την viva για την επέκταση της προθεσμίας ισχύος του freepos και τους κάλεσα. Με την "ειδοποίηση πληρωμής" του vivawallet δεν καλυπτόμαστε νομικά. Το ίδιο ισχύει και για τη "χρέωση κάρτας". Οι επιλογές είναι αγορά τερματικού και, σε περίπτωση που έχεις ιστοσελίδα όπου γίνονται πληρωμές, e-commerce. Άρα στην περίπτωση των μηχανικών, βλέπω να είναι μονόδρομος η αγορά τερματικού. Έχετε κάποια άλλη ιδέα;
  4. Η απάντηση που έλαβα από το ΤΕΕ: "Σε δηλώσεις από μεταφορά, το πρόστιμο επανυπολογίζεται όταν υποβάλλεται η δήλωση προκειμένου να προωθηθεί σε «Υπαγωγή».Εάν το πρόστιμο του Ν.4178 προκύψει μικρότερο από αυτό του Ν. 4014, λαμβάνεται υπόψη το μικρότερο.Εάν το πρόστιμο του Ν.4178 προκύψει μεγαλύτερο, διατηρείται αυτό του Ν.4014, εφόσον δεν μεταβληθούν τα πολεοδομικά στοιχεία της δήλωσης, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη επιμέρους συντελεστές, και εκδίδεται η πράξη ολοκλήρωσης με το πρόστιμο που έχει υπολογιστεί σύμφωνα με την αποθηκευμένη δήλωση του Ν.4014.Θεωρείται ότι μεταβάλλονται τα πολεοδομικά στοιχεία της δήλωσης _μόνο όταν αυξάνουν τα τ.μ. των κύριων χώρων ή των χώρων μειωμένου συντελεστή ή ο αριθμός των λοιπών παραβάσεων ή ο όγκος της πισίνας_.Δεν θεωρείται ότι μεταβάλλονται τα πολεοδομικά στοιχεία της δήλωσης όταν αυξάνονται / προστίθενται άλλοι επιμέρους συντελεστές σε ήδη καταχωρημένα τμ.Εάν προστεθεί φύλλο καταγραφής κατηγορίας 3 σε δήλωση από μεταφορά δεν θεωρείται ότι μεταβάλλονται τα πολεοδομικά στοιχεία και δεν προκύπτει επιπλέον πρόστιμο.Σε δηλώσεις του Ν.4014/11 όπου είχε καταβληθεί μικρότερο παράβολο (λόγω αύξησης των τ.μ. μετά την εξόφλησή του) και εφόσον το απαιτούμενο παράβολο δεν καλύπτεται από ύψος του προστίμου, εκδίδεται συμπληρωματική εντολή παραβόλου." Άρα Κατηγορία 3 δεν επηρεάζει το πρόστιμο, αλλά αν προσθέσεις λοιπές παραβάσεις ναι.
  5. Νομίζω μπορείς να κάνεις μία δήλωση για τις αυθαιρεσίες στον κοινόχρηστο χώρο, δηλαδή ένα παράβολο. Με την ιδιοκτησία πάει η δήλωση (φάκελος), σύμφωνα με τη σύσταση που έχει γίνει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.