Μετάβαση στο περιεχόμενο

goulielmos

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by goulielmos

  1. Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ 600 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ 3000 ΕΥΡΩ.
  2. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΕΡΓΩΝ.ΕΧΩ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 2070 ΕΥΡΩ.ΕΧΟΜΕ 12 ΜΙΣΘΟΥΣ .
  3. αγαπητε φιλε το τεε πρεπει να επεμβει να καταργηθει η περαλληλη ασφαληση.εχω στειλει ενα γραμμα στο τεε και περιμενω απαντηση.η ανεργια των μηχανικων ειναι πολυ μεγαλη και πολλοι συναδελφοι κανουν παραλληλα αλλες δραστηριοτητες ασχετα με το επαγγελμα του μηχανικου για να επιζησουν.γιατι να κανουν παραλληλη ασφαλιση απο την οποια δεν προκειται να παρουν συνταξη?
  4. αγαπητε φιλε το τεε πρεπει να επεμβει να καταργηθει η περαλληλη ασφαληση.εχω στειλει ενα γραμμα στο τεε και περιμενω απαντηση.η ανεργια των μηχανικων ειναι πολυ μεγαλη και πολλοι συναδελφοι κανουν παραλληλα αλλες δραστηριοτητες ασχετα με το επαγγελμα του μηχανικου για να επιζησουν.γιατι να κανουν παραλληλη ασφαλιση απο την οποια δεν προκειται να παρουν συνταξη?
  5. κατι πρεπει να κανουμε εμεις οι μηχανικοι να καταργηθει αυτη η εγκυκλιος που μας τσακιζει σε εποχη οικονομικης κρισης.γιατι να διπλοασφαληστουμε?τοση μεγαλη αξια εχει η ζωη μας για το κρατος?
  6. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΣΜΕΔΕ ΟΑΕΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
  7. ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 79/10 ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ? Μετέτρεψε τα κεφαλαία σε πεζά μέσω της "Επεξεργασίας" ilias
  8. ετσι ακριβως η βλακεια σε ολο της το μεγαλειο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.