Μετάβαση στο περιεχόμενο

TAVOUKI67

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by TAVOUKI67

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Είναι πλέον φανερό, μετά τις απαντήσεις του μέρους Θ ότι κάποιοι μας δουλεύουν χονδρά και χωρίς οίκτο. Και λέω οίκτο γιατί κανείς από αυτούς δεν έχει στο μυαλό του πόσες ώρες έχει δαπανήσει ο καθένας από εμάς για να μπορέσει να αποκρυσταλλώσει μια άποψη για κάποιο θέμα, είτε με επικοινωνία μέσω ΤΕΕ (απαντήσεις κατά το δοκούν και διαφορετικές από υπάλληλο σε υπάλληλο) είτε μεταξύ μας σε διάφορα site είτε με ατέλειωτη τηλεφωνική επικοινωνία. Το Υπεκα πρέπει να έχει δύο τουλάχιστον βάρδιες που απαντάνε τα διάφορα μέρη γ,δ,ε,.... οι οποίες ποτέ δεν επικοινωνούν και η μια δεν ενημερώνει την άλλη για τις ερμηνείες.To αποτέλεσμα εμείς να φαινόμαστε αναξιόπιστοι στους πελάτες μας κάθε Δευτέρα πρωί αφού πρέπει να ερμηνεύσουμε τι δήλωσαν οι σοφοί άλλη μια Κυριακή (Οι τελευταίες 3 ερμηνείες αναρτήθηκαν σ/κ.) Λέτε να φταίει το ιούσκι που καταναλώνουν??? Βαρέθηκα να ψάχνω ερμηνείες και να αναζητώ απαντήσεις. Αυτοί οι γραφειάδες θα μας τελειώσουν πριν την ώρα μας….
  2. Ως κύριος χώρος με αλλαγή χρήσης δηλώνεται ο Η/Χ.Είναι ξεκάθαρο.Τώρα στην περίπτωση σου η μπαζωμένη βεράντα δεν μετράει στην κάλυψη ούτε στον όγκο σε αντίθεση με τον Η/Χ. Αρα εσύ δεν έχεις Η/Χ.Εχεις ενα χώρο που αν έχει κύρια χρήση λαμβάνεις συντ 1,00 και ελέγχεις την υπέρβαση κάλυψης και δόμησης με τους αντίστοιχους συντελεστές.ΟΚ?
  3. Καλησπέρα.Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λές ''έχει κατασκευασθεί αυθαίρετα κατ επέκταση ημιυπαίθριος χώρος'.'Οταν στην οικοδομική άδεια υπάρχει η/χ τότε η αλλαγή χρήσης απο η/χ σε κύριο χώρο ειναι 1,00χ1,40 δηλαδή θεωρείς τον η/χ κύριο χώρο (συντ 1) με αλλαγή χρήσης (συντ 1.40) σύμφωνα με το μέρος Β στη σελίδα του υπεκα.Αν ο χώρος δεν είναι η/χ στην οικοδομική άδεια τότε θεωρείς συντ 1,00 αυτό του κύριου χώρου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.