Μετάβαση στο περιεχόμενο

argirosnikos

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

argirosnikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ποια η διαδικασία λοιπόν για πιστοποίηση κάποιου μηχανικού ως σύμβούλου ADR και όχι ως επιθεωρητή ADR?
  2. Το αρτοποιείο έχει τα τετραγωνικά που προβλέπονται από τον 3526 και το ζαχαροπλαστικής είναι 28τ.μ (αντί 30τ.μ.), κάτι που μπορεί να γίνει σύμφωνα με τη νέα υγειονομική διάταξη.
  3. Σε συζήτηση που είχα σήμερα με τον προιστάμενο του Βιομηχανίας και δείχνοντάς του το ανωτέρω καταλήξαμε ότι η περίπτωσή μου μπορεί να αδειοδοτηθεί σύμφωνα με το συγκεκριμένο. Άρα εγώ πάω για άδεια "Αρτοποιέιο με εργαστήριο ζαχαροπλατική και πρατήριο", όπου στον ίδιο χώρο (του πρατηρίου) θα μπορώ να πάρω άδεια από Δήμο προχειρου γεύματος μαζικής εστίασης. Το θέμα με το νοητό διαχωρισμό και το σαφή διαχωρισμό των δραστηριοτήτων δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.
  4. Εμένα συνεχίζει να με απασχολεί αν παίζει ή όχι ο νοητός διαχωρισμός σε Αρτοποιείο με εργαστήριο ζαχ/κης, με πρατήριο (ΑΔΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ) και προχειρου γεύματος (πό το δήμο). Σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε παραπάνω μάλλον γίνεται... ή όχι!!?!!
  5. Είναι οκ και με αυτά! τι εννοείς συνάδελφε πληροφορίες εντός:
  6. Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά τι σημασία έχει!
  7. Το διάγραμμα ροής είναι οκ, τσεκαρισμένο και στην υγειονομική υπηρεσία. Οι βοηθητικοί χώροι είναι στο υπόγειο. Νομοθεσία: 3526 για το πρατήριο και νέα υγειονομική διάταξη
  8. Συνάδελφοι παραθέτω κάτοψη για να γίνουμε πιο σαφείς. ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - ΚΥΕ.pdf
  9. Αυτή τη λύση αρνήθηκε ο δήμος λόγω ύπαρξης αρτοποιείου. Δηλαδή, δέχεται να μου βγάλει άδεια για πρόχειρο γεύμα κλπ , αλλά τι κάνω με το αρτοποιείο? Αρτοποιείο=Βιομηχανίας . Είναι όντως πολύ μπερδεμένη υπόθεση.
  10. Η δραστηριότητα της εν λόγω επιχείρησης προορίζεται να είναι αρτοποιείο - εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, με πρατήριο λιανικής. Το θέμα είναι αν στην ίδια επιχείρηση μπορεί να συνυπάρχει παρασκευαστήριο παγωτού (όχι soft) . Τα τ.μ. για το αρτοποιείο είναι οκ. Ο χώρος για το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής είναι 30 τ.μ.(αν και βάσει της νέας Υγ.Διάταξης ερμηνεύω ότι δεν απαιτούνται) και επιπλέον υπάρχει άλλος ένας χώρος 15 τ.μ.που προορίζεται για παρασκευαστήριο παγωτού το οποίο θα διατίθεται στο χώρο λιανικής του καταστήματος, δλδ στο πρατήριο. Η λιανική είναι γύρω στα 70 τ.μ. Αυτό είναι που με απασχολεί. Αν για τη συγκεκριμένη επιχείρηση πρέπει να πάρω δύο άδειες. Μια για το αρτοποιείο με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής από Βιομηχανίας και μια από Δήμο για μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (όπου περιέχεται και το παγωτό). Σε αυτή την περίπτωση όμως έχω πρόβλημα με το χώρο της λιανικής. Μπορεί να γίνει νοητός διαχωρισμός της λιανικής? ΔΛΔ να δείξω στη γενική διάταξη στη μια πλευρά το πρατήριο και στην άλλη τη λιανική του Δήμου .
  11. Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Τετραγωνικά πέραν του χώρου του αρτοποιείου δεν απαιτούνται πλέον. Κάνω κάπου λάθος?
  12. Συνάδελφοι καλησπέρα. Σε Αρτοποιείο με εργαστηριο ζαχαροπλαστικής με σκοπό τη λιανική διάθεση υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης μηχανής παρασκευής παγωτού (επίσης με σκοπό τη λιανική διάθεση)? Αν ναι ο χώρος παρασκευής παγωτού απο ποιο φορέα αδειοδοτείται?
  13. Συνάδελφε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Για την υγειονομική υπηρεσία γνωρίζω ότι δεν ισχύουν πλέον τα τετραγωνικά. Για το βιομηχανίας υπάρχει κάποια απαίτηση ελάχιστων τετραγωνικών του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής όταν αυτό συνδυάζεται με αρτοποιείο? Εκεί μου ζήτησαν τετραγωνικά του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής, όχι στο υγειονομείο.
  14. Συνάδελφοι καλησπέρα. Μου ανατέθηκε μια άδεια και μένα αντίστοιχου περιεχομένου. Θα είναι αρτοποιείο(παραγωγή αρτου και αρτοπαρασκευασμάτων) με εργαστήριο ζαχαροπλαστικής.Λιανική διάθεση των παραγώμενων σε χώρο λιανικής στο ίδιο κατάστημα. Εγώ γνωρίζω ότι το εργαστηριο ζαχαροπλαστικής πρέπει να είναι 30 τ.μ και πάνω. Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες της συζήτησης ότι δεν υφίσταται πλέον αυτή η απαίτηση. Μπορεί να μου υποδείξει κάποιος συνάδελφος σε ποιο σημείο νομοθεσίας αναφέρεται αυτό? Στο βιομηχανίας πάντως μου είπαν ότι υπάρχει αυτή η απαίτηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.