Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris.

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimitris.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην προσθήκη άκρης εκεί που ζητάει χαρακτηριστικό αριθμό τι βάζουμε;
  2. Ο νόμος ΠΔ 420/87 στο άρθρο 4 για τους τεχνολόγους μηχανικούς και συγκεκριμενα για τους μηχανολόγους γράφει πως έχουν δικαίωμα υπογραφής σύμφωνα με το ΒΔ 657/70.Το ΒΔ 657/70 όμως αναφέρεται σε περιορισμό στο λέβητα και στην κεντρική θέρμανση, αυτά λαμβάνονται υπ'όψιν για το φυσικό αέριο ή ισχύει το απεριόριστο;
  3. Οι μηχανολόγοι μηχανικοί Τ.Ε διδάσκονται ηλεκτρολογία ανωτάτης εκπαίδευσης, ενώ οι ηλεκτρολόγοι των λυκείων, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ναι μεν ηλεκτρολογία, αλλά σε διαφορετική βαθμίδα. Επίσης αρκετά από τα βασικά μηχανολογικά μαθήματα της μηχανολογίας περιλαμβάνουν μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά. Όσο αστείο είναι να μην υπογράφει κάποιος μηχανολόγος με master στις ΑΠΕ για απεριόριστα ΚW, άλλο τόσο αστείο είναι να μην υπογράφει ο μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε τόσο απλές ηλεκτρολογικές μελέτες για το αντικείμενο του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.