Μετάβαση στο περιεχόμενο

xristosthess

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xristosthess

  1. Γειά χαρά σε όλους...Θέλω να ρωτήσω το εξής..Μου ζητείται σε ένα θέμα να διαστασιολογήσω ενα υποστύλωμα διαστασεων 0.5 χ 0.6 .. Εχω όλη την διαδικασία επίλυσης αλλά στο λυμμένο παράδειγμα που έχω μου δίνει έτοιμες τιμές του Nd & Md...Στο δικό μου θέμα έχω βγάλει διαγράμματα ροπών και τεμνουσών...Η ερώτηση μου έιναι η εξής...Ποιές τιμές να πάρω απο το διάγραμμα...??? Το διάγραμμα μου ειναι ενός μονόροφο και μου αναφέρει οτι η διαστασιολόγηση που θέλουμε είναι του δυσμενέστερου υποστυλώματος 0.5 χ 0.6...
  2. Γειά χαρά σε όλους και όλες σας...Είμαι στο τμήμα Ε/Υ Θεσσαλονικη και σκέφτομαι για κατατακτηριες στο ΔΠΘ..Και θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με τα ζητούμενα,υλη,τους καθηγητές κτλ κτλ..Επισυνάπτω το mail μου, όποιος θέλει ας μου στείλει.. ([email protected]) Σάς ευχαριστώ..
  3. Καλησπέρα σε όλους σας. Είμαι στο τμήμα Ε/Υ στο τει Θεσσαλονίκης και σκεφτομαι για κατατακτηρίες στο πολ.μηχανικών ΔΠΘ..Οποιος σπουδάζει εκεί ας μου στείλει ενα pm να με πληροφορήσει!!! Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.