Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΡΟΥΣΣΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο να μου απαντήσεις. Δυστυχώς δεν πρόλαβα..5λεπτά μετα που έβαλα το post, ήταν κάτω απο το σπίτι για αυτοψία (ΤΖΑΚ ΠΟΤ). Τους ρώτησα για την διαδικασιά υποβολής δήλωσης αποπεράτωσης και μου είπαν οτι ισχύει απο 1/2002, έκλεισαν το φάκελο..αλλά τα 150 θα τα πληρώσω!!!
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ: Μου έστειλε το ΙΚΑ ειδοποιηση εκκαθαρισης φακελου και μου ζηταει να υποβαλω δηλωση εκπροθεσμης δηλωσης αποπερατωσης με προστιμο 150ευρω για προσθηκη αυθαιρετου για το οποιο τα τελευται ένσημα κολληθηκαν τον 7/2002 (δηλ. οριακα δεκαετια για την παραγραφή) και για το οποίο έχει πληρωθεί το προστιμο ανεγερσης και έχει υπαχθει στο νόμο περι τακτοποίησης αυθαιρέτων. Το ιδιο δηλώνεται κανονικα στην εφορεία απο το 1992!!! Φίλη συναδελφος μου είπε να κάνω ένσταση και να μην το πληρώσω..ισχύει ..θα βρω άκρη ή θα μπλέξω χειρότερα??? Κάτι τελευταίο..το 2002 προβλεπόταν η δηλωση αποπεράτωσης σαν διαδικασία?. Ευχαριστώ
  3. Θα ήθελα να μου αναφέρει κάποιος αν γνωρίζει την πλήρη διαδικασία για έγκριση τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου για ανέγερση σχολικής μονάδας σε εκτός σχεδίου περιοχή. Μελέτες, Δικαιολογητικά, που υποβάλλεται κτλ Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.