Μετάβαση στο περιεχόμενο

nk13

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nk13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, θα ήθελα να κάνω και εγώ μία ερώτηση. Έχω ένα Διαμέρισμα, το οποίο στα συμβόλαια εμφανίζεται να έχει 4 κύρια δωμάτια και να είναι 91μ2. Πράγματι έπειτα από αυτοψία έχει 4 κύρια δωμάτια και είναι 91μ2. Σε σχέση με την οικοδομική άδεια όμως του 1959, το διαμέρισμα έχει μεγαλώσει παίρνοντας ένα δωμάτιο από ένα διπλανό διαμέρισμα. Μάλιστα ο όροφος ενώ στα σχέδια της άδειας έχει 4 διαμερίσματα, στην πράξη κατασκευάστηκαν 3 διαμερίσματα. Τι συμβούλευεται να κάνω? Μιλάμε για διαφορετική διαμερισματοποίηση? Αν τακτοποιήσω το διαμέρισμα που με αφορά, πρέπει να τακτοποιηθεί και το διπλανό διαμέρισμα? Ευχαριστώ Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
  2. admin

    Happy Birthday nk13!

  3. Σχετικά με τον Φωταγωγό καταλαβαίνω ότι μάλλον μπορεί να δηλωθεί. Για μπαζωμένο χώρο ισχύει το ίδιο? Επίσης Ηλεκτρολόγοι-Μηχανολόγοι μπορούν να διεκπεραιώνουν υποθέσεις του 3843?
  4. Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας στην ερμηνεία του Νόμου. 1. Χώρος που φαίνεται στην κάλυψη υπογείου ως μπαζωμένος και λειτουργεί ως μηχανοστάσιο, μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης? 2. Φωταγωγοί, εντός του νόμιμου περιγράμματος, μπορούν να δηλωθούν? Ευχαριστώ! ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  5. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν εάν γήπεδο το οποίο υφίσταται από το 1937 με εμβαδό 5000 και με πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο 12μ, είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Επειδή η οδός είναι αγροτική χρειάζεται να αποδείξουμε ότι υφίσταται προ του 1923? Ευχαριστώ!
  6. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην προηγούμενη ερώτηση Ευχαριστώ
  7. Επειδή είμαι νέος μηχανικός κι έχω αναλάβει μία μελέτη: Πρέπει να ζητήσω από κάπου π.χ. ΕΥΔΑΠ σχέδια που να δείχνουν που είναι τα δίκτυα γύρω από την πολυκατοικία για να ξέρω που θα συνδεθώ. Πως γίνεται η διαδικασία? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.