Μετάβαση στο περιεχόμενο

politexnitis&erimospitis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

politexnitis&erimospitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οπότε η λύση είναι να έχουμε όλοι λογαριασμό Εθνικής και όχι να μπορούμε να πληρώνουμε τις εισφορές απο οποιαδήποτε τράπεζα έχει ο καθένας!
  2. Έλα ντε τι εννοεί?? Μάλλον εννοεί πριν γίνω μηχανικός!! Εγω δεν είπα οτι θα σκίσω το πτυχίο επειδή μας ταλαιπωρούν...απλά αναρωτιέμαι γιατί να είμαστε τόσο πίσω εν έτει 2016 (σε λίγες μέρες)! Τέλος πάντων...Καλές γιορτές σε όλους!!
  3. Γιατί να πρεπει να πάω σε δυο τράπεζες? Γιατι να πρέπει να χαραμίσω μια μέρα απο την άδειά μου? Στο winbank της Πειραιώς εν μπεις έχει 100 επιλογές για online πληρωμές...τα πάντα εκτός τσμεδε. Ίσως είμαι εγω ο παράξενος και ζητάω πολλά!
  4. Καλησπέρα, Δεν διάβασα όλες τις απαντήσεις παραπάνω και ζητώ συγνώμη εάν έχει ήδη συζητηθεί! Προσπαθώ να πληρώσω το δεύτερο εξάμηνο του 2015, προσπαθώ λοιπόν και δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται σήμερα που κάνεις τα πάντα μέσω web banking να υπάρχει τέτοια ταλαιπωρία απο τον υπέροχο κλάδο μας. Δεν έχω Εθνική η Αττικής (είχα ανοίξει κάποτε λογαριασμό αλλα δε τον χρησιμοποίησα ποτέ), απο Πειραιώς δε γίνεται μεταφορά μέσω winbank που θα ξεμπερδεύαμε σε 5 λεπτά, εκτός αν είσαι εργοδότης. Διάβασα για μια πρόσφατη ενημέρωση για διευκολύνσεις πληρωμής αλλά δε με διευκόλυναν καθόλου!! Μεταφορά απο οποιαδήποτε τράπεζα γίνεται μόνο για εργοδότες, για εμάς μόνο αν έχουμε Εθνική η Αττικής. και ρωτάω...γιατί??? Έχουμε το προβλημα να βρούμε τα λεφτά για να το πληρώσουμε, γιατί να έχουμε και το πρόβλημα ΠΩΣ να το πληρώσουμε? Πρέπει να πάω στην Πειραιώς και να πάρω τραπεζική επιταγή (φίλος που πήγε εχθές στη τραγική τράπεζα Πειραιώς του είπανε ότι για τραπεζική επιταγή σε τριτους υπάρχει χρέωση 15€ αλλά έχω την εντύπωση οτι για ασφαλιστικές εισφορές δε χρεώνουν...θα το μάθουμε σύντομα.) και να παω την επιταγή στο ΤΣΜΕΔΕ (έτσι έκανα σε πόλη επαρχίας και μου λέγανε εκεί το κάνουν για εξυπηρέτηση, στην Αθήνα που είμαι τώρα δε ξέρω αν το δεχτούν, τηλέφωνα δεν απαντάνε...δεν έχω ιδέα που βρίσκονται στην Αθήνα μια και σήμερα το τσμεδε.gr δε δουλεύει λόγω αναβάθμισης!
  5. Sakatis τι έγινε με την Ρουμανία τελικά? μπορώ να σου δώσω πληροφορίες αν ενδιαφέρεσαι ακόμη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.