Μετάβαση στο περιεχόμενο

koursaros2004

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by koursaros2004

  1. Προτείνω πολυουρεθάνη και πολυουρία. Σε καμια περιπτωση μην κανεις το λαθος που εκανα εγω και εβαλα Μαρισεαλ 250. 2 χρονια ειμαι μεσα στο σπιτι και καθε χρονο αν δεν κανω καινουργια στώση με το υλικό στάζει νερα το σπιτι.
  2. Συμφωνώ ότι ο αέρας πρέπει να αναπληρώνετε και για το σκοπό αυτό το τζάκι που θα τοποθετήσω θα παίρνει αέρα γιά την καύση του από έξω μέσο σωλήνας. αυτό που με προβληματίζει όμως είναι να μην μπαίνουν καυσαέρια απο την καμινάδα του λεβητα που ειναι στο υπόγειο οταν δε θα δουλευει το τζακι, αφου οι καμινάδες θα ανεβαίνουν ι μια διπλα στην αλλη σχεδόν κολλητά...
  3. Φίλε καλό το ερώτημά σου και ευελπιστώ να πάρω κι εγώ απάντηση στο θέμα αυτό. Σκοπεύω να κατασκευάσω μια διπλή καμινάδα μέσα από την οποία θα περάσουν δυο φουγάρα, ένα από το υπόγειο από λεβητα πετρελαίου και ένα από το ισόγειο από τζάκι....ελπίζω να μάθω τι πρέπει να προσέξω πριν είναι αργά και πάθω όπως και εσύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.