Μετάβαση στο περιεχόμενο

geotexnikos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μεταλλειολόγος Μηχ/κος

geotexnikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά αποφάσισα πως στην παρούσα ρευστή φάση δεν θα γραφτώ στο ΤΕΕ-ΤΣΜΕΔΕ. Και κάτι τελευταίο, πηγαίνοντας τις προάλες στο ΤΣΜΕΔΕ για να ενημερωθώ για τα ασφάλιστρα, ρώτησα 4 υπαλλήλους και καμία δεν ήξερε ακριβώς πόσα είναι και για πόσο διάστημα.
  2. Δυστυχώς δεν κάνω αυτό το post για να αναφερθώ σε κάποιο θέμα της ημερίδας αλλά για να καταγγείλω τη συμπεριφορά των υπεύθυνων που αναρτούν ανακοινώσεις στο site του ΚΑΠΕ και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα σας περιγράψω το γεγονός Ήθελα να συμμετέχω στην ημερίδα του ΚΑΠΕ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16/01 με το ανωτέρω θέμα (http://www.cres.gr/kape/geopower.pdf) και η οποία κοινοποιήθηκε στις 12/01 όπως φαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Τηλεφωνώντας λοιπόν η ''ανενημέρωτη'' υπάλληλος μου είπε πως η ανακοίνωση είχε κοινοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό στο site και πως η προθεσμία είχε λήξει στις 09/01???????? Ρωτώ λοιπόν, για να βρεις δουλειά στο ΚΑΠΕ ήξερα πως πρέπει να έχεις μπάρμπα, τώρα χρειάζεται να χεις μπάρμπα και για να πάρεις μέρος στις ημερίδες?? ΕΛΕΟΣ. Και εφόσον θέλουν σαν γνήσιοι μασόνοι που είναι να κάνουν τις ημερίδες τους σε κλειστούς κύκλους για ποιο λόγο τις δημοσιεύουν???
  3. Παιδιά γεια σας Ενδιαφέρομαι να γραφτώ στο ΤΣΜΕΔΕ και θα ήθελα να ξέρω, με αυτά που ισχύουν τώρα τι θα πληρώνω τα 5 πρώτα χρόνια της ασφάλισής μου. Από αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει τα εξής: Tα 3 πρώτα χρόνια της ασφάλισής μου θα πληρώνω περίπου 170 ευρώ το μήνα. Το 4ο και 5ο έτος είναι περίπου 300 ευρώ
  4. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Τότε τις μας τα χωρίζουν σε κλάδους και βλακείες ας βάλουν κατευθείαν χαράτσι 150 ευρώ το μήνα (για την κατηγορία κάτω των 5 ετών πάντα)
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι είμαι νέος μηχανικός και σκέφτομαι να εγγραφώ στο ΤΕΕ (και δυστυχώς από ότι βλέπω να ασφαλιστώ και στο ΤΣΜΕΔΕ) Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις από την εμπειρία σας σχετικά με τα εξής θέματα: 1. Υπάρχει περίπτωση να πληρώνω εισφορά μόνο για 2 από τους 4 κλάδους που υπάρχουν και πιο συγκεκριμένα για τον κλάδο της κύριας σύνταξης και της υγείας? (Τι να την κάνω την επικουρική αφού λένε ότι θα τις καταργήσουν) 2. Κάθε πότε θα πληρώνω, θα μου έρχεται ειδοποιητήριο ή θα πηγαίνω μόνος μου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.