Μετάβαση στο περιεχόμενο

cave_c1

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cave_c1

  1. Καλημέρα Υπάρχουν από κάποιον μετρήσεις για την θερμοκρασία εξερχόμενου αέρα σε συνδιασμό με την θερμοκρασία νερού εισόδου σε fan coil?
  2. δεν λέω αν χρειάζεται (σε αυτό έχεις δίκιο) λέω αν απαιτείται από τους κανονισμούς για την Νέα Υ.Δ.
  3. Συγνώμη αν είμαι σε λάθος σημείο, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξης: σε παλαιά εγκατάσταση υπάρχει κεντρικός πίνακας με γενικό διακόπτη γενικής ασφάλεια και ρελέ . από αυτόν πριν το ρελέ φεύγουν 10 αναχωρήσεις (ασφαλισμένες με μικροαυτόματο) για 10 δωματια ενοικιαζόμενα. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ένα πινακάκι με μια ασφάλεια και ένα ρελέ και από εκεί μοιράζει σε 2-3 φώτα & 2-3 πρίζες. Χρειάζεται γενικός διακόπτης σε αυτά τα πινακάκια ή όχι?
  4. σίγουρο αυτό ή θα μου πετάξουν την πρόταση έξω? θα βάλω λοιπόν μια αντλία που στους 7/45 έχει cop 3 αλλά στου 60 έχει 2,4 και θα είμαι οκ?
  5. συμφωνώ απολύτως μαζί σου . όμως στο εξοικονομώ δεν έχουμε στανταρτ για αυτές τις θερμοκρασίες όπως έχουμε στις χαμηλές. άρα τι βάζουμε?
  6. δηλ. θα φτιάξω σενάριο με Α/Θ π.χ 14Kw και COP 4,1 στους 7/35 για να έχω καλά αποτελέσματα. το ίδιο και στην υλοποίηση και άρα και στο 2ο ΠΕΑ. θα βάλω στους 7/35 cop 4.1 ανεξάρτητα το ότι η Α/Θ θα δουλεύει στους 60 και άρα με cop<2,6. σωστά?
  7. συγνώμη για την παρέμβαση αλλά αν βάλω αντλία θερμότητας σε εγκατάσταση με σώματα Panel δηλ. σε αντικατάσταση λέβητα, τότε αυτή θα λειτουργεί τουλάχιστον 55-60C, άρα δεν μιλάμε για cop>2.6 σε καμία περίπτωση. Ποια αντλία έχει cop>2.6 στους 60C? και τότε σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε?
  8. εγώ δεν έχω ούτε κάτοψη ούτε τοπογραφικό. Υπάρχει μονάχα το απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος. πρέπει να κάνω τοπογραφικό σκαρίφημα. Επίσης χρειάζεται εκτός από την αποτύπωση και τομή ή όχι;
  9. έχω κάνει την αίτηση αλλά κάπου την έχασα. Πρωσπαθώ να την ξανατυπώσω αλλά δεν μου δέχεται τον κωδικό ή το user name. Υπάρχει τηλ. επικοινωνίας ή email με κάποιον από το σύστημα ώστε να ξανατυπώσω την αίτηση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.