Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimitris_80

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

dimitris_80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συναδελφοι δε βρισκω που ακριβως πρεπει να δηλωσω τα στοιχεια του εργου στη σελιδα του τεε για να μου βγαλει την εντολη πληρωμης!! βοηθεια κανεις? ευχαριστω!!
  2. ελευθερος επαγγελματιας ειμαι σε γραφειο με 8ωρο!! καλα σιγουρα δε θα τα εκοβα ολα αυτα στο ονομα μου! στο δικο της ονομα, απλα δε θελω να τη ταλαιπωρησω αν εχει διαδικασια! αν ομως μπορουσα εγω να τα εχω κανονισμενα ολα, κ εκεινη μονο τη τζιφρα ειχε καλος!! κ το φπα θα της το πληρωνα!!εννοειτε!!
  3. αμοιβη ΕΤΕ, ΦΕΜ τι ειναι?? χρειαζεται κ αμοιβη τσμεδε??
  4. καλησπερα και ευχαριστω για τις πληροφοριες! εγω ηλεκτρολογος μηχανικος ειμαι και επειδη δεν μου επιτρεπουν να ταχτοποιησω τον ημιυπαιθριο χωρο του σπιτιου μου, προσφερθηκε μια φιλη τοπογραφος μηχανικος να μου βαλει υπογραφη αν μπορουσα εγω να ταχτοποιησω ολα τα περαιτερω! αλλα αν καταλαβα καλα, για να βγαλεις παραστατικο πληρωμης μηχανικου που ζηταει η πολεοδομια να προσκομισεις στο φακελο μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα υπαρχει μια διαδικασια....θελει εντολη πληρωμης απο το τεε, κοβεις μπλοκακι, μετα τραπεζα, μετα εφορια, παραστατικα και τα ρεστα...δηλαδη δεν πας μια βολτα απο τη τραπεζα το πηρες και καθαρισες!! εγω θα μπορουσα να τα αναλαβω ολα αυτα εκ μερους της τοπογραφου?? δηλαδη, 1.εντολη πληρωμης στο τεε (ηλεκτρονικα μαλλον γινετε αυτο??) 2.τραπεζα και 3.εφορια?? η χρειαζεται να τη τρεχω τη κοπελα?? γιατι αν ειναι ετσι να παω να τα σκασω σε καποιο γραφειο να μου ταχτοποιηση το θεμα να τελειωνουμε!! ευχαριστω!
  5. καλησπέρα, επειδη ειμαι νεος μηχανικος, μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να παρω παραστατικο αμοιβης απο το τεε για ταχτοποιηση ημιυπαιθριου χωρου??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.