Μετάβαση στο περιεχόμενο

boynique

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by boynique

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί και αλλού, αλλά έκανα Search και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Μου ζητάει συμβολαιογράφος να γράψω στα σχόλια ότι η διαδικασία έχει περαιωθεί, ενώ η διαδικασία είναι περαιωμένη στο ηλεκτρονικό σύστημα και το γράφει ξεκάθαρα!!! Μου αναφέρει, ότι είναι κάποια εγκύκλιος που έχει αναρτηθεί τώρα, αλλά την έψαξα και δεν τη βρίσκω κάπου. Γνωρίζετε κάτι ή είναι απλά καψόνια?
  2. Οικόπεδο προσφάτως αποχαρακτηρίστηκε από το Δασαρχείο. Ο δήμος είχε καταθέσει πρόταση εγκεκριμμένο ρυμοτομικού αλλά κατέπεσε στο Σ.τ.Ε και ακυρώθηκε. Έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια κίνηση επανακτάθεσης νέας πρότασης. Ο ιδιοκτήτης θέλει να βγάλει άδεια για κτήριο. Από τη πολεοδομία μου λένε ότι θέλουν να περιγράφεται, στο τοπογραφικό, η πρόταση που κατατέθηκε έστω και αν απορρίφθηκε......(τώρα γιατί?). Πάω να περάσω αρχιτεκτονικά και μου λένε οτί έχω ρυμοτομούμενα (όντως υπάρχουν διότι ένα κομμάτι του κήπου φαίνεται ότι περνάει δρόμος) Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Πήγα και στο ΤΕΕ και στο ΥΠΕΚΑ και μου είπαν ότι υπάρχει εγκύκλιος που αναφέρει "όταν δεν ρυμοτομείται κτήριο τότε επιτρέπεται να προχωρήσεις σε έκδοση αδείας" αλλα δεν θυμάται κανείς τον αριθμό..... Και εγώ ρωτάω "είναι δυνατόν σε μια πρόταση που έχει καταπέσει να ζητήται εφαρμογή αυτής?"
  3. Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλού το θέμα αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Έχω μια περίπτωση που αφορά πολυκατοικία με Β' υπόγειο με Οικ. Άδεια και έχουν βγει θέσεις parking 12 στον αριθμό. Τώρα εκεί βάση της πραγματικής κατάσταση (Σχέδιο σύστασης δλδ.) ένα μέρος έχει γίνει αποθήκες που απαγορεύονται βάση ΓΟΚ, τα μηχανοστάσια των ασανσέρ και το λεβητοστάσιο. Το περίγραμμα του Υπογείου είναι νόμιμο. Πως γίνεται σε αυτήν την περίπτωση με αλλαγή χρήσης? ή Με Υπέρβαση Δόμησης, αλλά αφου είναι "βοηθητικός χώρος" σε "βοηθητικό χώρο". Με το λεβητοστάσιο και το μηχανοστάσιο θα πάει ξεχωριστά λόγω κοινοχρήστων? Αυτός που τα έχει είναι κατασκευαστής. Τα βάζω όλα σ' ένα φάκελο ή την κάθε παράβαση ξεχωριστά.... (Αμοιβές?????) Μιλάω για 10 θέσεις γκαράζ και 12 αποθήκες!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.