Μετάβαση στο περιεχόμενο

i_las

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

i_las's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, αναφέρεται στο άρθρο 18 "Ειδικά σε αυτες τις περιπτώσεις που υποβάλλονται παραβάσεις αποκλειστικά αυτής της κατηγορίας δεν υποβάλλονται τα δικαιολογητικά iii(διαγραμμα καλυψης),iv (κατοψη), και v(τομη) της παρ 6 του αρθρου 11" . Εχω λοιπον 1 λοιπή παράβαση (εξώστη που επεκτάθηκε τόσο που δεν μπάινει κατηγορία 3 και κουφώματα που αλλαξαν κατα πολύ) που υπολογίζεται με αναλυτικό προυπολογισμό και οπως λέει το αρθρο 18 δεν απαιτείται κάτοψη... Ελα όμως που στο φύλλο καταγραφής στην κατηγορία παραβάσεων πρέπει να βάλω 2 (κατασκευή πρό του 83) και στην κατηγορία 2 απαιτείται αποπύπωση δηλ κάτοψη... Τελικά απαιτείται ή όχι κάτοψη σε αυτές τις περιπτώσεις???
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα.Θα ήθελα να θέσω την εξής απορία: Αν διαβάζω καλά το νόμο, δεν λαμβάνεται υπόψη ο μειωτικός συντελεστής για μοναδική και κύρια κατοικία σε μία γυναίκα που είναι ιδιοκτήτρια 100% στο μοναδικό της σπίτι, αν ο συζυγός έχει στην κυριοτητά του καποιό άλλο σπίτι 120 τ.μ. Σωστά ή έχω παρερμηνεύσει κάτι?
  3. Περίπτωση κατασκευής jacuzzi-spa διαστάσεων 1,50 x 1.50 σε βεράντα τι δικαιολογητικά χρειάζονται? Αρκεί άδεια μικρής κλίμακας ή χρειάζεται κάτι παραπάνω
  4. Συνάδελφοι να θέσω μια απορία. Υπόγειος χώρος παρκινγκ που έχει προσμετρηθεί στο συντελεστή δόμησης και έχει μετατραπεί σε κατοικία τακτοποιείται με το Ν3843?
  5. συνάδελφε georgegaleo, αν από όλη την συζήτηση , έσυ έβγαλες το συμπέρασμα οτι εγώ πρέπει να διαβασω τους Κανόνες Συμμετοχής και οτι πρέπει να δίνω χρόνο στους συναδέλφους να απαντήσουν μάλλον παρανόησες εσύ..... (πάντως με την θέση σου συτή δεν νομίζω οτι σβήνεις την φωτιά) συνάδελφε Brasco, αυτή θα μπορούσε να ήταν η αρχική σου απάντηση Kasvan, χωρίς λόγια.... και συναδελφε Inzaghi, με κάλυψες πλήρως!
  6. και ακόμα περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου.. όχι στο τελευταιο αλλά στο αρχικό
  7. Συνάδελφε μια ερώτηση κάναμε, αν θέλεις απαντάς αλλα το κύρηγμα είναι περιττό.. Αλήθεια τι είναι αντοχή σχεδιασμού σκυροδέματος?
  8. Ποια η διαφορά μεταξύ εξαρτημένου τοπογραφικου με προβολικό συστήμα ΗΑΤΤ και με ΕΓΣΑ 87? Και στην περίπτωση που ζητηθεί τοπογραφικό με ΕΓΣΑ 87 τελικά φτάσει στα χέρια μας τοπογραφικό με σύστημα ΗΑΤΤ? Θα μου πείτε αφού το υπογράφει ο τοπογράφος ξέρει την δουλειά του και να μην νοιάζομαι εγώ.. έλα όμως που η αποτύπωση έγινε απο εμπειροτέχνη παλιό χωρίς δικαίωμα υπογραφής... και κάτι άλλο εξάρτηση στο ΕΓΣΑ 87 γίνεται μονάχα με εύρεση τριγωνομετρικού ή και η ευρεση μίας στάσης με συντεταγμένες που δόθηκαν απο συνάδελφο της περιοχής είναι αρκετή? Συγχωρέστε με εκ των προτέρων γαι την αγνοιά μου στα τοπογραφικά θέματα...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.