Μετάβαση στο περιεχόμενο

AlexZ

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Βριλισσια

AlexZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε διοροφη κατοικια του 1968 στην οποια εγινε ελεγχος της γειωσεως βρεθηκε τιμη των 15Ω.Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα θεμελιακης,περιμετρικης η εστω τριγωνου, διοτι ο ακαλυπτος χωρος ειναι καλλυμενος με πλακακια και μπετο και επειδη οι ιδιοκτητες δεν τα βρισκουν μεταξυ τους δεν μπορει να γινει καμμια εργασια.Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης: Τι θα πρεπει να συμπληρωσω στην ΥΔΕ;
  2. Συγνωμη επρεπε να αναφερω οτι στον κομβο θα υπηρχαν μονο ο γειτονας κι εγω
  3. Η απαντηση για τα δικτυα ΤNC μπορει να ειναι πιο απλη απο οσο νομιζουμε.Παραδειγμα απο την ηλεκτροτεχνια: Oταν παραλληριζουμε αντιστασεις η συνολικη τιμη της αντισταση θα ειναι μικροτερη της μικροτερης αντιστασης με αποτελεσμα το συγκεκριμενο συστημα να παρεχει μεγαλυτερη ασφαλεια στους χρηστες.Βεβαια καταλαβαινεται τι γινεται στην περιπτωση που εγω εχω γειωση 1Ω ο γειτονας 100Ω και αποφασισω να αποσυνδεσω την γειωση μου για να κανω μια μετρηση.Γι' αυτο η γειωση ειναι το σημαντικοτερο κομματι της εγκαταστασης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.