Μετάβαση στο περιεχόμενο

vas1986

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vas1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ποιό-α είναι τα κατάλληλα autocad για έναν νέο τοπογράφο, αν ξέρετε περίπου σε τι τιμές κυμαίνονται και από που μπορώ να τα προμυθευτώ!ευχαριστώ πολύ όποιον είναι πρόθυμος να με διαφωτίσει. Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, ilias
  2. Καλησπέρα σας, Είμαι νέα μηχανικός και αντιμετωπίζω την εξής δυσκολία:έχω μια ισόγεια αποθήκη 15τμ την οποία θέλω να αξιοποιήσω ως γραφείο.Η αποθήκη αυτή είναι δίπλα σε ένα κλειστό χώρο στάθμευσης και στο συμβόλαιο της πολυκατοικίας φαίνεται σαν ενιαίος χώρος με το γκαραζ αυτό περίπου 25τμ.Επίσης στο τοπογραφικό της πιλωτής δεν φαίνεται ο τοίχος που διαχωρίζει αυτά τα δυο. Εγώ θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης του χώρου αυτού σε γραφείο και να διατηρήσω και τη θέση στάθμευσης.Γίνεται αυτό?Τί πρεπει να κάνω?Όποιος μπορεί να βοηθήσει.... Παρατήρηση: Μην ανοίγετε πολλαπλά θέματα με το ίδιο αντικείμενο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.