Μετάβαση στο περιεχόμενο

mdiamant

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mdiamant's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΣΕ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου. Αληθεια το προγραμματακι που το βρηκες?
  2. στον inveret sunny boy 5000tl εχω 2 εισοδους και δεχεται max ταση Dc 550V. εχω λοιπον 2 σειρες απο 13 πανελ (KYOCERA KC 200 GHT-2) σε σειρα αρα σε STC εχω 26,3*13=341,9V. To ερωτημα μου ειναι οταν η θερμοκρασια απο 25 βαθμους πεσει στους 10 θα εχω ταση V=V25*(1-0.123*(10-25))=74.82V αρα θα καει ο inverter. Αυτο που ρωταω ειναι αν υπαρχει καποιος ελεγκτης ο οποιος να ενεργοποιει την λειτουργεια του Φ/Β απο μια συγκεκρημενη θερμοκρασια και πανω και αν αυτο μπαινει απευθειασ στον πινακα ελεγχου ή πρεπει να μπει ελεγκτης σε καθε πανελ ξεχωριστα? Συμφωνω απολυτα με αυτο που μου ειπες για αυτες τις συνθηκες που σου ειπα μπορεισ να μου δωσεισ καποια ιδεα?
  3. σε φωτοβολταικο συστημα οσο μειωνεται η θερμοκρασια των πανελ ανεβαινει η ταση τους.Αρα κυνδινευει να καει ο inverter αν ξεπερασουμε την μεγιστη ταση στην εισοδο του. υπαρχει τροπος ελεγχου της θερμοκρασιας ωστε να ενεργοποιηται η λειτουργια των πανελ απο μια θερμοκρασια και πανω.Για παραδειγμα 25 βαθμους? και αν ναι ο ελεγκτης πρεπει να ειναι 1 σε καθε πανελ? Αν δεν ειναι προβλημα υπαρχει κανεις που να εχει κανει κατι τετοιο σε διασυνδεδεμενο? Ειμαι νεος στο χωρο.Για την ακριβια ασχολουμε 2 μερες.Θα μπορουσαι να με κατατοπησει καποιος στο θεμα αυτο
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.