Μετάβαση στο περιεχόμενο

mpal

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    αθηνα

mpal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα ήθελα την άποψη σας για ένα σύνθετο νομίζω θέμα. Σε οικόπεδο εντός σχεδίου με υφιστάμενο ισόγειο κτίριο επαγγελματικής χρήσης, οι 2 συνιδιοκτήτες του θέλουν να προχωρήσουν σε κατάτμηση του οικοπέδου και αντίστοιχα σε διαχωρισμό του κτιρίου. Υπάρχει η δυνατότητα να προκύψουν 2 άρτια και οικοδομήσιμα κομμάτια μετά την κατάτμηση. Ο προβληματισμός μου είναι ως προς το κτίριο. Παρότι υπάρχουν 2 είσοδοι έτσι ώστε μετά τον διαχωρισμό να μπορεί κάθε κομμάτι του κτιρίου να εξυπηρετείται από διαφορετική είσοδο, και παρότι κατασκευαστικά με εσωτερικό διαχωρισμό μπορεί να λειτουργήσει πρακτικά, πολεοδομικά θα μπορούσε να σταθεί κάτι τέτοιο ενδεχομένως με μια τροποποίηση αδείας? Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο παρακαλώ να βοηθήσει.
  2. Σε ότι αφορά τις αμοιβές για νομιμοποιήσεις γεωτρήσεων, υπάρχει κάποιος που ξέρει να μου πει τι γίνεται? Δεν έχω ασχοληθεί προηγούμενα με κάτι αντίστοιχο, σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει.
  3. ειμαι κανουργια στο site και ίσως κάνω λάθος που υποβάλλω το ερώτημα μου εδώ, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν προγράμματα που να επιδοτούν την δημιουργία θέσεων στάθμεσης Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.