Μετάβαση στο περιεχόμενο

niki4

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

niki4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να θέσω κι εγώ το εξής ερώτημα. Έχω ένα αυθαίρετο εκτός σχεδίου και χωρίς άδεια το οποίο κατασκευάστηκε μετά το 2003. Υπάρχει όμως κι ένα παλιό κτίσμα(προ του 55) στο κτήμα το οποίο είναι πια ακατάλληλο για χρήση. Γι αυτό το λόγο έχτισαν τη καινούρια μονοκατοικία οι πελάτες μου η οποία όπως είπα είναι αυθαίρετη εξ'ολοκλήρου. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν λογαριασμοί ΔΕΗ καθώς το κτήμα έχει ηλεκτροδοτηθεί λόγω του παλιού κτίσματος το οποίο είναι 23 τ.μ. Μπορώ να εκμεταλλευτώ το γεγονός αυτό για να μειωθεί το πρόστιμο λόγω παλαιότητας? Αφού έχω δηλαδή λογαριασμό να δηλώσω το έτος κατασκευής που ξεκίνησε η ηλεκτροδότηση ή θα μπλέξω γενικά? Και θα χρειαστεί κάτι άλλο για να αποδειχτει το έτος κατασκευής ή αρκεί η ΔΕΗ? Οι πελάτες μου με πιέζουν γιατί δε θα μπορέσουν να το νομιμοποιήσουν με το προστιμο χωρίς παλαιότητα. Μου είπαν και στο ΤΕΕ ότι μπορώ να το κάνω αλλα με δική μου ευθύνη. Ποια είναι η γνώμη σας ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Επειδή κι εγώ αυτή την απορία...Χρειαζόμαστε συντεταγμένες για τον εντοπισμό του ακινήτου στο χάρτη στη φάση της δήλωσης? ( για το γεωγραφικό προσδιορισμό εννοώ)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.