Μετάβαση στο περιεχόμενο

a.chr.

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

a.chr.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Προσπαθώ να βγάλω άκρη με παλαιότερα ποστ, αλλά δεν τα έχω καταφέρει γιατί οι διάλογοι που διάβασα μένουν ημιτελείς. Τελικά ρυθμίστηκαν 1) αίθρια με πέργκολες που βρίσκονται εντός του φέροντα σκελετού, και 2) τα δώματα που φαίνονται στα σχέδια και επομένως ανήκουν στο δηλωμένο όγκο της κατοικίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Το κτίριο πλέον είναι τελειωμένο και σε περιοχή εκτός σχεδίου αλλά εντός οικισμού. Διαχωρίζονται κάπου στο νόμο αυτά τα δύο;
  3. Νομίζω ότι επιβάρυνση πρέπει να έχει όποιος κατά την περίοδο που έχτισε ήταν εκτός σχεδίου. Δηλαδή και κάποιος που έχτισε όντας εκτός σχεδίου αλλά σήμερα είναι εντός, ίσως να ήταν πιο δίκαιο να επιβαρυνθεί.
  4. Εάν κάποια κατοικία έχει νόμιμη άδεια και χτίστηκε όταν μια περιοχή ήταν εντός σχεδίου αλλά πλέον είναι εκτός σχεδίου, πιστεύετε πως πρέπει να δηλωθεί σαν εκτός σχεδίου ή σαν εντός σχεδίου; Γνωρίζετε αν ρυθμίζεται κάπως αυτή η περίπτωση από το νόμο; Θα αυξηθεί 30% το πρόστιμο στην περίπτωση αυτή;
  5. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για δύο θέματα, για τα οποία δεν βρήκα κάποια απάντηση ψάχνοντας προηγούμενα threads. 1) Προκείται περί οικοδομής η οποία έχει πλέον βγει εκτός σχεδίου, ενώ η άδεια είχε βγει κανονικά, όταν ήταν εντός σχεδίου. Το πρώτο θέμα που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν η προσαύξηση 30% είναι σωστό που εφαρμόστηκε σε αυτήν την περίπτωση, ενώ όλη η οικοδόμηση έχει γίνει νόμιμα. 2) Το έγγραφο υπολογισμού ειδικού φόρου περιείχε ένα λάθος αφού για τιμή ζώνης δεν υπολογίσθηκε η κατώτερη τιμή ζωνης του Δήμου, (αφού πλέον η οικοδομή είναι εκτός σχεδίου), αλλά η τιμή ζώνης μιας άλλης περιοχής που τύχαινε να έχει την ίδια οδό με την υπ' όψη οικοδομή. Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.