Μετάβαση στο περιεχόμενο

leokatsik

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by leokatsik

  1. Ρίξτε μία ματιά........ Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Στο ακίνητο που μεταβιβάζεται και κτίστηκε με την υπ’ αριθ…………. Οικοδομική Άδεια της Πολεοδομίας …………….δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές που να επηρεάζουν την επιφάνεια και το ύψος της ιδιοκτησίας , την δόμηση , την κάλυψη και το ύψος του κτηρίου. Δεν έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή χρήσης των χώρων και οι χρήσεις ταυτίζονται με αυτές της οικοδομικής άδειας. Η κατασκευή έγινε σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πολεοδομικά σχέδια και δεν υπάγεται σε καμία από τις περιπτώσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 23 του Ν. 4014/2011
  2. Χωρίς αυθαιρεσίες.......... Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι: Στο ακίνητο που μεταβιβάζεται και κτίστηκε με την υπ’ αριθ…………. Οικοδομική Άδεια της Πολεοδομίας …………….δεν έχουν εκτελεστεί αυθαίρετες κατασκευές που να επηρεάζουν την επιφάνεια και το ύψος της ιδιοκτησίας , την δόμηση , την κάλυψη και το ύψος του κτηρίου. Δεν έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή χρήσης των χώρων και οι χρήσεις ταυτίζονται με αυτές που αναφέρονται στην άδεια. . Η κατασκευή έγινε σύμφωνα με τα εγκεκριμένα πολεοδομικά σχέδια και δεν υπάγεται σε καμία από τις περιπτώσεις της παραγράφου 3 του άρθρου 23 του Ν. 4014/2011 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Ημερομηνία: ……………. Ο δηλών (Υπογραφή) (1) Αναγράφεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη ή Αρχή ή η Υπηρεσία του δημόσιου τομέα, που απευθύνεται η αίτηση. (2) Αναγράφεται ολογράφως. (3) «Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περιουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.