Μετάβαση στο περιεχόμενο

lizaoiko

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lizaoiko

  1. είναι η γωνιακή οικοδομή, το ακίνητο που ενδιαφέρομαι έχει πρόσοψη στην Μικράς Ασίας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
  2. Καλημέρα, μπορώ να μάθω μια τιμή ζώνης για την περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης; Η οδός είναι Μικράς Ασίας 1, Συκιές. Ευχαριστώ πολύ!
  3. Καλησπέρα και καλή βδομάδα! Θα ήθελα μια Τ.Ζ. για Πυλαία Θεσσαλονίκης, στην οδό Γρηγορίου Έ , αριθμός 5 . Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι! Θέλω τη βοήθειά σας λόγω απειρίας. Θέλω να κάνω μία προσθήκη μεταλλικού υπόστεγου 65 τ.μ. σε υφιστάμενο κτίριο (συνεργείο αυτοκινήτων), σε εκτός σχεδίου αγροτεμάχιο. Σε ποια κατηγορία οικοδομικών αδειών βρίσκομαι (άρθρο 36, 4495/2017); Το υπόστεγο αυτό θα μετράει στην κάλυψη και στη δόμηση; Έχω μπερδευτεί λίγο. Σας ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα παιδιά! Μπορώ να έχω μια τιμή ζώνης παρακαλώ? Βασιλέως Κωνσταντίνου 13, Ωραιόκαστρο, Τ.Κ. 57013
  6. Καλώς σας βρήκα και συγνώμη για το λάθος μου. Δεν υπήρχε πρόβλεψη για στέγη στην Ο.Α. , μόνο το μονώροφο αυτό βιομηχανικό κτίριο. (μάλλον κάτι δεν πάει καλά ε;) Όσο για τη συσχέτιση της στέγης με τη δόμηση κατάλαβα ότι δεν υπάρχει, και είμαι ok, έχω υπόλοιπο δόμησης. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
  7. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα, έχω δύο ερωτήσεις παρακαλώ. Είμαι νέα μηχανικός χωρίς εμπειρία. Έχω αυθαίρετη άβατη μεταλλική στέγη σε υφιστάμενο βιομηχανικό κτίριο. 1. Πάω με αναλυτικό προυπολογισμό ή η αυθαιρεσία ανήκει σε κάποια κατηγορία; 2. Υπάρχει υπόλοιπο δόμησης και ο πελάτης θέλει να κάνει μια προσθήκη εξωτερικού ανελκυστήρα. Μπορώ να κάνω την προσθήκη ή θα χάσω το υπόλοιπο δόμησης εξαιτίας της στέγης; Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.