Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θανάσης Κουκοφικής

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Έχω βρει μέχρι στιγμής 4 είδη τοπ. διαγραμμάτων: 1) Τ.Δ. για την μεταβίβαση ακινήτων 2)Τ.Δ. για έκδοση οικοδομικής άδειας 3)Τ.Δ. για τη σύνταξη διαγράμματος εφαρμογής 4)Τ.Δ. για την τροποποίηση των Ρ.Γ. – Ο.Γ. του Ε.Ρ.Σ. Υπάρχουν και άλλα είδη? Αν πρέπει να τοπογραφηθεί οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα πρέπει να γίνει χάραξη του αιγιαλού και παραλίας από τον τοπογράφο? Τι είναι περίπου το διάγραμμα εφαρμογής? Ευχαριστώ πολύ.
  2. Αν όμως γινόταν μεταγραφή μόνο του κατά παρέκλιση οικοπέδου? Τότε θα έχανε την αρτιότητα?
  3. Ευχαριστώ. Δηλαδή σε μια περιοχή ενός Δήμου (εκτός σχεδίου πόλεως) υπερισχύει το ΓΠΣ ή η ΖΟΕ?
  4. Έχουμε 4 υποθετικά γήπεδα τα οποία βρίσκονται στις εξής θέσεις: 1: Περιοχες εντος εγκεκριμενου ρυμοτομικου σχεδιου. 2: Περιοχές εντός ορίων οικισμού που στερούνται ρυμοτομικού σχεδίου (προϋφισταμένων του έτους 1923 ή οριοθετημένων σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ/24-4-85 (ΦΕΚ-181/Δ/85). 3: Περιοχές που βρίσκονται εκτός σχεδίου και εκτός σχεδίου ορίων οικισμού και εκτός εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ). 4: Περιοχές που βρίσκονται εκτός σχεδίου και εκτός ορίων οικισμού και εντός εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ). Σε γενικές γραμμές ποιές είναι οι ουσιώδεις διαφορές σε αυτά τα γήπεδα? Οι Ζώνες Οικιστικού Ελένχου πως τα επιρεάζουν? Ευχαριστώ πολύ.
  5. Θα μπορούσατε να εξηγήσετε τις βασικές διαφορές μεταξύ των δυο οργάνων? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.