Μετάβαση στο περιεχόμενο

kleiw

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kleiw's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Την αντιστοιχία την βρήκα στο νετ : 1. Θα ακούσετε να περιγράφεται η δύναμη των μαγνητικών πεδίων σε μία από δύο ξεχωριστές μονάδες, microtesla (μT) και milligauss (mG), όπου 1 μT = 10 mG. Πηγή : http://dimotika.snn.gr/arpansa1.htm 2. 10 mG (1 μT) ac field Πηγή : http://cat.inist.fr/?aModele=afficheN&cpsidt=13996677
  2. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας . Βρήκα ενα άρθρο στο Medlook : http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=589 και το ενδιαφέρον κομματι : Η σημαντικότερη διαπίστωση των γιατρών ήταν ότι οι γυναίκες που υποβάλλονταν σε ένα σημαντικά αυξημένο πεδίο, της τάξης των 16 milligauss, είχαν 80% μεγαλύτερο κίνδυνο να παρουσιάσουν αποβολές παρά οι γυναίκες που υποβάλλονταν σε χαμηλότερα πεδία. 16 mG είναι 1,6 μΤ ? Δεν ξέρω ποσο θα είναι το μαγνητικό πεδίο σε απόσταση 3 μέτρα απο τις γραμμές , αλλα το πρώτο link που παραθέσατε αναφέρει ως μέγιστη τιμή στο 1,5 μέτρο τα 5 μΤ . Αν ισχύουν τα παραπάνω , ακούγεται ανησυχητικό .
  3. Ισως επειδή το κινεζικο πορτατιφ (αν εχεις τέτοιο) το χρησιμοποιείς λίγη ώρα την ημέρα , ενω το πεδίο των καλωδίων θα το υποστείς όσες ώρες είσαι στο σπίτι . (και πιο πολύ με ενδιαφέρει για το μωράκι που σκοπεύω να αποκτήσω) Οι συριγμοί του αέρα που αναφέρεις δημιουργούνται απο τα καλώδια ή απο τον μετασχηματιστή ? Αν βρίσκομαι σε απόσταση 3 μέτρων θα ακούω κάποιο θόρυβο ?
  4. Μακάρι να ήξερα . Δεν εχω καθόλου γνώσεις επι του θέματος . Αποφευγω όμως την υπερβολική χρήση κινητού . Και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για να πάρω σπίτι αν υπάρχει πιθανότητα να αποδειχθεί κάποιος κίνδυνος για την υγεία . Και δεν αναφέρομαι μόνο στον καρκίνο . Μπορεί να είναι και κάτι πιο απλό , όπως κόπωση , ζαλάδες . Στηρίζομαι στις γνώσεις σας . (γιατι ο κατασκευαστής μου λέει φυσικά οτι δεν υπάρχει κίνδυνος)
  5. Οι επιπτώσεις στην υγεία είναι που με απασχολούν κυρίως . Διάβασα το κείμενο , αλλα δεν εχω πλήρη εικόνα για το ποιοι είναι οι πιθανοί κίνδυνοι . Υπολογίζω οτι η απόσταση των γραμμών απο το μπαλκόνι μου είναι 3 μέτρα . Και πρέπει να είναι γραμμές τάσης 24 KV . Αλλα επειδή δεν είμαι σίγουρη παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία .
  6. Χαίρομαι που βρήκα το φόρουμ , διότι χρειάζομαι τις γνώσεις σας για να πάρω μια απόφαση . Βρήκα κάποιο διαμέρισμα στη Ν.Σμύρνη που μου αρέσει πολύ , αλλα εχει μπροστά η πολυκατοικία κάποιο στύλο της ΔΕΗ απο αυτούς με τα κουτιά (που υποθέτω οτι είναι μετασχηματιστές) και τα καλώδια πρέπει να είναι μέσης τάσης (αλλα δεν είμαι και σίγουρη) . Το διαμέρισμα μου αρέσει , αλλα αναρρωτιέμαι αν υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις απο τις γραμμές της ΔΕΗ. Εχετε κάτι υπόψη σας ? Σε παρακαλώ μη δημοσιεύεις το ίδιο θέμα σε περισσότερες της μιας ενότητες. Το θέμα συζητείται ΕΔΩ και το παρόν κλειδώνεται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
  7. Σκεφτομαι να αγοράσω ενα διαμέρισμα στη Ν.Σμύρνη και μπροστά του εχει κάποιον στύλο της ΔΕΗ με κάποιο κουτί (που υποθέτω οτι είναι μετασχηματιστής) και γραμμές (μάλλον) μέσης τάσης . Το διαμέρισμα μου αρέσει , αλλα φοβάμαι μήπως υπάρχουν κάποιες επιπτώσεις στην υγεία απο τα καλώδια της ΔΕΗ . Ποια είναι η γνώμη σας ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.