Μετάβαση στο περιεχόμενο

naousara

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by naousara

  1. Αν χρωστάς το Β΄εξάμηνο του 2014 και δεν το έχεις βάλει σε ρύθμιση τότε δεν μπορείς να κάνεις αίτηση για να κατέβεις ασφαλιστική κατηγορία.
  2. Το ίδιο ήταν και στην δική μου περίπτωση (3ή κατηγορία στον κλάδο Σύνταξης 1ή στην Ειδική Προσαύξηση). Προσπάθησα να υποβάλλω την αίτηση χώρις να κλικάρω τιποτά στην Ειδική Προσαύξηση και μου έβγαλε μήνυμα πως δεν έχω επιλέξει κατηγορία, οπότε αναγκαστικά κλίκαρα πως δεν επιθυμώ να αλλάξω κτηγορία στην Ειδική Προσαύξηση.
  3. Βεβαια παίζει. Αν θέλεις να πληρώσεις το Α εξάμηνο του 15 με μειωμένο πόσο πρέπει να επιλέξεις αναδρομικά από 1/1/2015.
  4. Δεν χρειάζεται να κάνεις print screen. Αν πατησείς εκτύπωση απο τον browser εκτυπώνει κανονικά την αίτηση σε μια σελίδα. Απλά θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει ένα σχετικό κουμπί στην εφαρμογη.
  5. Συνάδελφοι δεν έχω λάβει ακόμη από το τσμεδε την συγκεντρωτική κατάσταση για τις εισφορες του 2010. Ξέρετε αν μπόρω να πάρω βεβαίωση από το τοπικό γραφείο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.