Μετάβαση στο περιεχόμενο

PEM79

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

PEM79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άποψη μου είναι αν θέλει το παιδί να ασχοληθεί με οικοδομή το καλύτερο για αυτόν θα είναι να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός και [offtopic] να φύγει άμεσα από την Ελλάδα αν έχει τα χρήματα. Βέβαια σε 6 χρόνια από σήμερα τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά αλλά το πιθανότερο προς το χειρότερο [/offtopic].
  2. Υπάρχουν αρκετοί που επέλεξαν συνειδητά το ΜΠΔ λόγω αντικειμένου ή λόγω προσωπικών δικών τους λόγων (π.χ. καταγωγή από Κρήτη, μη ύπαρξη χρημάτων για Αθήνα ή εξωτερικό κ.α.). Ο καθένας μας κρίνεται προσωπικά στην αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση του, με βάση τις ικανότητες του και όχι με βάση τον βαθμό που είχε βγάλει στις Πανελλήνιες. Φυσικά και έχουν νόημα οι βάσεις αλλά δεν είναι η αρχή και το τέλος. Με τη λογική ότι οι βάσεις παίζουν αποκλειστικό ρόλο οι εκ του εξωτερικού προερχόμενοι Μηχανικόι, οι πρώην Μηχανικοί Διαχείρισης Ενεργειακών Πόρων νυν ΜΜ στην Κοζάνη και οι απόφοιτοι Μηχανικοί ΑΤΕΙ που τοποθετούνται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.