Μετάβαση στο περιεχόμενο

krev

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

krev's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. hkamp, είχες πολύ δίκιο...... Έκανα δύο [2] ΠΕΑ με την παραπάνω λάθος θεώρηση..... Κάθε αρχή και δύσκολη....
  2. Δυστυχώς, όποτε το ζήτησα, έφαγα τα μούτρα μου.... Μην ξεχνάς ότι πρόκειται κυρίως για περιπτώσεις ιδιοκτητών ανεξάρτητης οριζόντιας ιδιοκτησίας που οι νυν ιδιοκτήτες θέλουν να την μεταβιβάσουν.... Οπότε αν δεν βρω τον διαχειριστή όλου του κτιρίου, είναι αδύνατον να βρω το φύλλο ελέγχου. Η γνώμη μου είναι ότι ΔΕΝ πιστοποιώ τον κεντρικό Λέβητα του κτιρίου, αλλά το κέλυφος της οριζόντιας ιδιοκτισίας, οπότε με το λογισμικό του ΤΕΕ, μπορώ να κάνω προσωμοιώσεις με το κτίριο αναφοράς [β.α. 93.5%, κ.λ.π....]
  3. Μικρές συμβουλές προς Προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές [διαδικαστικού και όχι τεχνικού χαρακτήρα] για την έκδοση ΠΕΑ. Από την μικρή εως τώρα εμπειρία [4-5 ημερών], κατέληξα ότι πριν εκπονήσω ΠΕΑ, σε κτίριο ή τμήμα κτιρίου [οριζόντια ιδιοκτησία], ζητώ προκαταβολικά από τον/τους ιδιοκτήτες τα ακόλουθα δικαιολογητικά : 1. Πλήρη στοιχεία του/των ιδιοκτητών Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ/ΔΟΥ, email, Τ.Κ, 2. Απλό φωτοαντίγραφο της οικ. άδειας. 3. Απλό φωτοαντίγραφο κάτοψης του προς επιθώρηση χώρου. 4. Απλό φωτοαντίγραφο της τελευταίας ισχύουσας συμβολαιογραφικής πράξης [π.χ Αγορωπολησία / σύσταση ορ. ιδιοκτησίας / γονική παροχή, κ.λ.π] για δική μου ασφάλεια / έλεγχο.... Τα παραπάνω τα κρατώ στο δικό μου αρχείο, και δεν είναι διαθέσιμα, δεν πηγαίνω για αυτοψία μέχρι να μου τα προσκομίσουν.....
  4. Περί Αμοιβών ενεργειακών επιθεωρήσεων Όπως ήδη γνωρίζετε πρέπει να γίνουν με κωδικό από ΤΕΕ, στην ΕΤΕ... Ερώτηση : Απαιτούνται : α)ΦΕΜ και/ή β)Κράτηση ΤΣΜΕΔΕ 3% ????
  5. Καλησπέρα από ένα νέο μέλος... Έκανα ΠΕΑ σε δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες πολυκατοικιών.... Αρχικές παρατηρήσεις του builingcert : 1. Αν δεν δώσεις email !!! ιδιοκτήτη ΔΕΝ προχωράει το πρόγραμμα. 2. Είναι υποχρεωτικό πεδίο το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη. 2. Είναι υποχρεωτικό πεδίο ο αριθμός/έτος της οικ. άδειας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.