Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΓΙΩΡΕΝ

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας

ΓΙΩΡΕΝ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι γεία σας, είμαι άπειρος στο θέμα της σύνταξης και έκδοσης της βεβαίωσης μηχανικού για μεταβίβαση ακινήτων και θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθούσατε (διαβάζω μια βδομάδα το φόρουμ και όμως έχω απορίες) . Θέλω να δώσω μια τέτοια βεβαίωση στον πατέρα μου για να κάνει την μεταβίβαση του διαμερισματος μας σε πολυκατοικία , το οποίο είναι νομιμο χωρίς αυθαιρεσίες και παραβάσεις. Αυτά που θέλω να ρωτήσω είναι 1) Στα πρόσθετα στοιχεία , πρέπει να επιλέξω ΔΔΤ; Η τεχνική έκθεση, (που έχει αναρτησει ο Ιάσωνας παραπάνω) σχετίζεται με την κατηγορία του ΔΔΤ ή μήπως σε διαμερίσματα που ειναι καθ'όλα νόμιμα μπορούμε να συντάξουμε μια τεχνική έκθεση στα πρότυπα αυτης πχ.: <<"κατόπιν αυτοψίας που διενεργήθηκε στις ##/##/####, διαπιστώθηκε ότι στην προς μεταβίβαση οριζόντια ιδιοκτησία" δεν υπάρχουν αποκλίσεις από τα αρχιτεκτονικά σχέδια της αδείας που να υπερβαίνουν τα οριζόμενα στο ΠΔ/8-7-93 αρ.6 §4α&4β, ή να συντελούν σε υπερβάσεις δόμησης ή κάλυψης. Επίσης, δεν υπάρχουν εγκατεστημένες αυθαίρετες χρήσεις, ούτε υπέρβαση του καθαρού ύψους (όχι υψομέτρου ) της ιδιοκτησίας σε σχέση με την οικοδομική άδεια.">> Βεβαίως υπάρχει και το αρχείο της κ. Λεμπέση http://www.michanikos.gr/files/file/608-%CE%91%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B8/ ή εδώ http://www.michanikos.gr/topic/25881-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%84%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B5/page__st__10 Θα εκτιμούσα την βοηθεια σας αν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει ένα πρότυπο απο μια τέτοια τεχνική έκθεση . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Συνάδελφοι χαίρετε,πήρα το θάρρος να σας γράψω, εξαιτίας μιας απορίας που μου δημιουργήθηκε, καθώς ανακάλυψα τις πλωτές κατασκευές απο οπλισμένο σκυρόδεμα.(ξενοδοχεία μαρίνες θαλάσσιες πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου) Γνωρίζετε αν στην Ελλάδα υπάρχει υπηρεσία που να δίνει πιστοποιητικά καταλληλότητας για τέτοιου είδους κατασκευές; Ποιός κανονισμός ορίζει πως κατασκευάζονται; Ποιός έχει την άδεια να κάνει την μελετη; Χρείαζονται ειδικές εγκαταστάσεις για την κατασκευή πλωτων μέσων απο οπλισμένο σκυρόδεμα; Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μου δίνατε κάποιες πληροφορίες επί του θέματος και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. http://www.youtube.com/watch?v=YmYjGB4qNLU Εν. Γιώργος. http://www.pallada-doc.com/en/
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.