Μετάβαση στο περιεχόμενο

panospaps

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

panospaps's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. όλα καλα και ωραία μας τα περιγράφεις αγαπητέ παλιέ συνάδελφε, και μιλάς ακριβώς σαν τον πατέρα μου. Όμως αυτο το..........κράτος δεν βλέπει ότι εγώ σαν νέος μηχανικός δεν έχω δουλειά, οτί δεν βγάζω άδειες, πώς περιμένει να το πληρώσω? θα τρελαθούμε εντελώς??? ή μήπως περιμένει να πάρω από την μαμά και τον μπαμπά να το πληρώσω? μάλλον αυτό, γιατί οι έλληνες (οι νέοι) εκεί στηριζόμαστε στην σύνταξη και στις καβάντζες των παλαιοτέρων, γιατί έτσι έχουμε μάθει, και το χειρότερο είναι ότι το κράτος και οι κυβερνήσεις το ξέρουν αυτό και μας ζητάνε εμάς των νέων και ας ξέρουν ότι δεν έχουμε. Λοιπόν ας πάψουν οι κολακίες για το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΕΕ και ας κοιτάξουν αυτοί οι φορείς, αλλά και οι παλιότεροι μηχανικοί να σταθούν δίπλα μας και να μην μας λένε, να το πληρώσεις και να το πληρώσεις!! επιτέλους με τί να το πληρώσω με τα 232,53 που πήρα από τον Η/Χ, ήμαρτον !
  2. Καλημέρα και ευχαριστώ, και κατι άλλο. οι εσωτερικές του διαστάσεις πρέπει να είναι και εδώ 1.40*1.70?
  3. καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και νέος μηχανικός. Ήθελα να ρωτήσω σε μία μελέτη που κάνω για νέα οικοδομή, αν τον ανελκυστήρα τον προσαρμόσω στον ακάλυπτο εκτός του περιγράμματος της οικοδομής, μετράει στην δόμηση ή στην κάλυψη? ή και στα δύο? έχει διαφορά αν είναι μεταλλική κατασκευή και λειτουργεί ανεξάρτητα απο το υπόλοιπο κτίριο μου? ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.