Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrisaf

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by xrisaf

  1. Καλημέρα, είμαι και εγώ έγκυος και άμεσα ασφαλισμένη στο ΤΣΜΕΔΕ, ελεύθερη επαγγελματίας. Είμαι έγκυος στον 4ο μήνα και φυσικά με το μπάχαλο που γίνεται στα ασφαλιστικά ταμεία, σιγά μην βγάλουμε άκρη με το ΤΣΜΕΔΕ. Στον ΕΟΠΠΥ δεν μπήκαμε ακόμα, και από ότι έλεγε ο Λοβέρδος το πρωί στο ΣΚΑΙ θα μπούμε μετά από 6 μήνες, γιατί ο υπηρεσιακός υπουργός υγείας, υπέγραψε αναστολή. Όταν πήρα τηλ στο ΤΣΜΕΔΕ στην αρχή της εγκυμοσύνης να ρωτήσω τι δικαιολογεί μου είπαν ΤΙΠΟΤΑ και θα πάρεις στο επίδομα των 2.500 ΑΝ ισχύει τότε. Μέχρι στιγμής περνάω τις επισκέψεις στον γιατρό και τις εξετάσεις, σαν απλές, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται για πάντα. Εντωμεταξύ στην περιοχή που μένω δεν υπάρχει ιδιωτική κλινική, μόνο δημόσιο νοσοκομείο, άρα να τα ξεχάσω και τα 2500?? Να ρώτησω και κάτι ακόμα, τις εξετάσεις και τις επισκέψεις στον γιατρό τις γράφετε στο βιβλιάριο ή εφόσον δεν δικαιολογούνται, δεν υπάρχει νόημα???
  2. Είδα το θέμα μάλλον καθυστερήμενα αλλά είμαι νέο μέλλος. Σε περίπτωση που οργανωθεί κάτι τέτοια θα με ενδιέφερε πάρα πολύ..Δηλώνω και εγώ συμμετοχή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.