Μετάβαση στο περιεχόμενο

sonofthunder

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sonofthunder's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αυτός είπε ότι καλυπτεται γιατι έχει άδεια μετά τις 2/7/09, οποτε δεν χρειαζεται να τον τακτοποιησει. Η απορία μου όμως είναι πως έχει ένα κανονικο δωματιο, αφού ο νόμος λέει ότι όσες αδειες υποβληθούν μετά τις 22/7/09 θα πρέπει ο ημιυπαίθριος να έχει μεγιστο πλατος 1,80? Εν τω μεταξυ μου είπε οτι την άδεια την ειχε υποβαλλει αρχες του `09, αρα δεν χρειαζεται να τηρησει τα ανωτερω του νεου Νόμου, περι μέγιστου πλατους.
  2. Κυριοι συνάδερφοι θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορα α`κατοικιας. Βρηκα ενα σπιτι και ο πωλητής μου ειπε για τον ημιυπαιθριο οτι είχε υποβάλλει αίτηση για άδεια αρχες του `09, η άδεια βγήκε μετά τις 2-7-09. Δεν έχω τακτοποιηση τους ημιυπαίθριους γιατι με καλυπτει ο νόμος είπε (βέβαια το δωματιο - ημιυπαιθριος έχει βάθος πάνω απο 1,80, η αίτηση είχε γίνει πριν τις 22-7-09) οπότε σε περίπτωση τροποποίησης τακτοποείται. Τι γίνεται με την περίπτωση αυτή? Μήπως έπρεπε να τον είχε τακτοποίηση και κάνει τον κινέζο?
  3. Κυριοι συνάδερφοι θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Ενδιαφέρομαι για αγορα α`κατοικιας. Βρηκα ενα σπιτι και ο πωλητής μου ειπε για τον ημιυπαιθριο οτι είχε υποβάλλει αίτηση για άδεια αρχες του `09, η άδεια βγήκε μετά τις 2-7-09, δεν έχω τακτοποιηση τους ημιυπαίθριους γιατι με καλυπτει ο νόμος (βέβαια το δωματιο έχει βάθος πάνω απο 1,80 γιατι η αίτηση είχε γίνει πριν τις 22-7-09) οπότε σε περίπτωση τροποποίησης τακτοποείται, Τι γίνεται με την περίπτωση αυτή? Μήπως έπρεπε να τον είχε τακτοποίηση και κάνει τον κινέζο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.