Μετάβαση στο περιεχόμενο

roulis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

roulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μόλις μπήκα στη σχολή!Το σπίτι το έκλεισα πρίν 1,5 χρόνο στους σοβάδες! Η συγγραφή αναφέρει διπλή εξωτερική τοιχοποιία με μόνωση στη μέση και η μελέτη θερμομόνωσης για την ταράτσα αναφέρει roofmate και νομίζω και ασφαλτόπανα(θα την δω γιατί δεν την έχω μαζι μου τώρα και θα σου πω)! Το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα?
  2. Ρωτάω γιατί δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη του συγκεκριμένου εργολάβου-μηχανικού!Είπε οτι έφερε ειδικό μονωσά και το μόνο που έκανε είναι να βάλει κάτι σαν αλουμινόχαρτο στη μεσοτοιχία στη ταράτσα!Το θέμα μου είναι όταν το παραλάβω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα ξαναμπούν νερά στο σπίτι!
  3. Χαιρετώ το forum!Έχω αγοράσει ένα καινούριο διαμέρισμα ρετιρέ,το οποίο δεν έχω παραλάβει ακόμα,και όπως διαπιστώθηκε ο εργολάβος-μηχανικός δεν έχει τοποθετήσει αρμό αλλά δεν έχει χτίσει και τοίχο στο νότιο τμήμα της οικοδομής(αντί για τοίχο έβαλε τσιμεντοσανίδα,φελιζόλ και γυψοσανίδα) και οι πλάκες των διαμερισμάτων της οικοδομής ακουμπάνε στη διπλανή πολυκατοικία! Στην ταράτσα πανω στην πλάκα έβαλε ενα ελαστομερές υλικο της isomat πάνω απο αυτό τσιμεντοκονία και απο πάνω πλακάκια!Την προηγούμενη εβδομάδα που έβρεξε πολύ μπήκαν νέρα μέσα στο σπίτι απο το νότιο τμήμα(που δεν υπάρχει τοίχος) και έφτασαν μέχρι και 2 ορόφους κάτω απο το σπίτι μου! Τι τρόπος αποκατάστασης υπάρχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.