Μετάβαση στο περιεχόμενο

fanisanastasiadis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

fanisanastasiadis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω, τωρα βγαζω μια ακρη. νομίζω... Δηλαδη, επειδή η προσθήκη κατεπέκταση δημιουργεί πλεον διαμέρισμα με μέγεθος μεγαλύτερο του ελαχιστου επιτρεπτου, για μια κατοικία που εχει ήδη χρησιμοποιήσει την ελαφρυνση του μειωτικού συντελεστή, υπολογίζεται στο συνολο της κατοικίας. (σωστά?) (στην ουσία αναιρείται η πρότερη ελάφρυνση)- Μόνο αν η προσθήκη πέραν των 120 (μεχρι 240) αφορούσε δεύτερο διαμέρισμα θα πήγαινε με τα προστιθέμενα τμ Αν εχουμε δυο κατοικίες απο 120τμ εκαστη με καθεστώς 0,60 και θελήσουμε να κτισουμε και κάτι άλλο στο οικόπεδο (εστω οτι πληρούμε όλες τις υπόλοιπες προυποθέσεις) μπορούμε? ή μας το απαγορέυει το γεγονός της χρησης του μειωτικού συντελεστή?, ή θα πρέπει να υπολογίσουμε το καινούργιο κτίσμα με προσάυξηση σε όλα τα τετραγωνικά κατοικίας που υπάρχουν στο οικόπεδο (για να αναιρέσουμε την προηγούμενη ελάφρυνση) Λίγο μπερδεμένα τα λέω, αλλα θέλω να καταλάβω το πως λειτουργει αυτη η "κοινωνική" διαταξη
  2. γιαυτο ρωτησα αν υπαρχει καποια δικλιδα καπου που να αποτρεπει τετοια φαινομενα, γιατι ειναι πονηρια και δεν αποκλειεται να μας το ζητανε συνεχεια απο δω και περα
  3. παλι το συνολικο ποσο βγαινει αρκετά χαμηλότερο, εκτος και αν κανω καποιο τραγικο λάθος, κανονικα δε θα επρεπε να βγαινει περιπου το ιδιο?
  4. Μου εχει ανατεθει αδεια κατοικίας 147τμ σε δυο ορόφους. κανενα κολλημα με τα ελαχιστα, μια κατοικία στο οικόπεδο, εντος σχεδιου, ολα ομαλα. Μου ζητάνε να δείξω πρώτα 119 τμ ωστε να παει σε 0,60 συντελεστη και μετά κατευθείαν να κάνω δευτερη άδεια προσθήκης 27τμ. φυσικά η αμοιβή μου πέφτει στο μισό και μου το ζητήσαν τελευταία στιγμή. υπάρχει κάτι που να αποτρέπει τετοια κατάσταση? αλλιώς γιατί ο οποιοσδήποτε να βγάζει μια άδεια 150τμ πχ και όχι μια 120 και μια 30 προσθηκης?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.