Μετάβαση στο περιεχόμενο

BG1978

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

BG1978's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι θα η'ητανε καλ'υτερο να τοποθετησω 'ομως να είναι κλειστό ή να αφήνει κενο?Το ψημένο που λές φίλε μου stelios μπάινει σε μεγαλύτερο πάχος & αν ναι πιστεύεις οτι το αντίβαρο της πόρτας θα το σήκωνε.Και κάτι τελευταίο..εγώ αυτόν τον άνθρωπο που μου το πούλησε για ενεργειακό πως πρέπει να τον αντιμετωπίσω??Είναι και δικ.ό μου το φταίξιμο βέβαια που δεν είχα επαρκή πληροφορίες για τζάκια αλλα ο τύπος ενεργειακο το ανέβαζε κ το κατέβαζε.Έδωσε κάποια 10ετή εγγυηση για την εστία ?!!αλλά τώρα εγώ φταίω να αρχίζω να γράφω τα χειρότερα ονομαστικά στα διάφορα site!!!???Γιατί να την πατήσουνε κ άλλοι!!ότι έλεγε είχε να κάνει με στοιχεία για ενεργειακά τζάκια!Η χαζομάρα μου βέβαια είναι ότι δεν εχω τίποτα γραπτό εκτός της εγγύησης,αλλα και ο υπόλοιπος κόσμος έστω ενα μεγάλο τμήμα του δεν ξέρει κ αυτός παραπάνω απο εμένα!!?
  2. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του ακόμα γιατι όπως θα είδες στο ερώτημα μου δ'ινω μια αναλυτική όσο μπορώ περιγραφή της κατασκευης γιατί έχω αμφιβολίες κατα πόσο ενεργειακή είναι η όλη κατασκευη!Αν είναι να επικοινωνήσω μαζί του προτιμώ να έχω μια καλύτερη ενημέρωση για να ξέρω πως να κινηθώ κ εγώ.Για τον λόγο αυτό γράφω κ σε σας που γνωριζετε κάτι παραπάνω.
  3. Με τον 'ορο 'κενό',εννοώ οτι το τζαμι αποτελειται απο δύο τζάμια χωρίς κόλλησηκαι εκεί που σχηματίζει γωνία εχουνε αφήσει ενα κενό λίγων χιλιοστών
  4. Καλημέρα σας και συγνώμη προκαταβολικά για την μεγάλη παράθεση!!Αγόρασα πριν απο λίγο καιρό ενα τζάκι απο μαντέμι με πορτα(συρομενη-ανοιγομενη) το οποίο μου το πουλησανε σαν ενεργειακο!Γύρω απο την εστία τοποθετήθηκε πετροβάμβακας και ενώθηκε με καμινάδα 25-30εκ(με επιφύλαξη-θα μετρησω κ θα ενημερωσω με σιγουριά).Δεν τοποθετήθηκε θερμοθάλαμος,τον σκοπό αυτό εξυπηρετει η κατασκευη απο γυψοσανίδα & τέλος τοποθετήθηκε μια περσίδα επάνω στην γυψοσανίδα 30Χ10εκ. Λέω 'σαν ενεργειακό'(και διορθώστε με!)γιατί: α)Το τζακι έχει κανονικα ταμπερ το οποιο το χειριζομαι με αλυσιδα αλλά δεν έχει περσιδες ελέγχου του αερα εισόδου & δεν έχω εντοπίσει & εσωτερικά κάποιο ανοιγμα για τον σκοπό αυτό. β) Το τζάμι του το οποίο είναι το πολύ 4mm αποτελείται από δύο (02) κομμάτια (το τζάκι έχει δύο όψεις) τα οποία όμως δεν είναι κολλητά αλλα έχουνε ένα κενό μεταξύ τους 4-5 mm το οποίο ο κατασκευαστής(διότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗς ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ) το παρουσίασε φυσιολογικό γιατί απο κάπου θα πρέπει να μπαινει ο αέρας μου είπε. Το πρόβλημά μου αυτήν την στιγμή είναι οτι το τζάμι εσπασε(συρόμενο τραπεζι +3,5 χρόνων νεαρός=ζημιά!!)και πρέπει να το αλλάξω.Σίγουρα το τζάμι θα πρέπει να είναι πυρίμαχο σωστα?Μπορώ να βρώ και που (απο τζαμά?) τζάμι γωνιακό συνεχόμενο και οχι με κενο οπως ητανε?Θα αντέχει το βάρος το αντίβαρο αν ειναι πιο χοντρο το τζάμι ή θα πεφτει η πόρτα? Παρακαλώ πολυ να με διορθώσετε για τυχόν λάθος σχόλια και να μου αποστείλετε επιπλέον τυχόν ερωτήματα που δεν κάλυψα με την πολυλογία μου!!Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρονο σας!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.