Μετάβαση στο περιεχόμενο

mimis1269

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mimis1269

  1. Σέ οτι αφορά το κινητό σου εκπιπτόμενη δαπάνη λογίζεται το 50% γιατί εκτός απο τήν δουλεία σου μπορεί να θεωρηθεί οτι το χρησιμοποιες καί γία προσωπικη χρηση για αυτο καλο ειναι να βαζεις το 50%.
  2. σε ευχαριστω πολυ και συγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα. δεν διατυπωσα καλα την ερωτηση μου. εχω απυ απο τον ελαιοχρωματιστη , τον σοβατζη ,τον χτιστη , μπετατζη και τις εσκαφες. χρειαζεται να εχω και απο αλλους η καλυπτομαι με αυτους στην εφορια για το ρευμα . ευχαριστω πολυ.
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΟ? ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΑΠΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑΣ? ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΞΙΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.