Μετάβαση στο περιεχόμενο

cosgal

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

cosgal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα, Εχω ενα οικοπεδο 5000τ.μ. εντός οικισμου το οποιο θελω σημερα με κατατμηση να το χωρισω σε 3 επιμερους οικοπεδα των 1700τ.μ. περιπου το καθενα. Το προσωπο του οικοπεδου μου το οποιο ειναι 50μ. βρισκετα επι δημοτικης οδου η οποια προηλθε μετα απο παραχωρηση ιδιωτη στον Δημο πριν περιπου 12 χρονια. Εχω προβλημα με την οικοδομησιμοτητα μου κι αν ναι πως μπορει να λυθει ? Ευχαριστω πολυ.
  2. Προσφατα επισκευασα ενα κτιρο παλαιο πετρινο στο οποιο εχει γινει προσθηκη κατ επεκταση απο μπετον. Μετα απο 3 μηνες περιπου επανεμφανιστηκαν καποια προβληματα απ αυτα που υπαρχαν και πριν την επισκευη. Σας παραθετω και φωτογραφικο υλικο απο την οικια. α) Η ρωγμη που εμφανιζεται μεταξυ της σκαλας και της βασης στηριξης αυτησοφειλεται πιθανοτητα σε καθιζηση, για αυτο και τα σοβατεπια της σκαλας πανω ακριβως απο τη βαση στηριξης εχουν αποκοληθει , μπορει να γινουν τσιμεντοενεσεις με μη συρικνουμενο τσιμεντοειδες στη ρωμη που υπαρχει κατω απο τη σκαλα και τα σοβατεπια να στερεωθουν στα σκαλοπατια με μαστιχι πολυουρεθανης , ωστε να λυθει το προβλημα εφοσον δε συνεχιστει η καθιζηση??(φωτο 1,2) στην αποκοληση τοιχοποιιας και φεροντα οργανισμου η ρωγμη μπορει να σφραγιστει με μαστιχι πολυουρεθανης?? υπαρχει αλλη λυση??(φωτο 6) γ) Στην αλλη σκαλα εμφανιζεται ρωγμη στο πλατυσκαλο και στους δυο πλευρικους τοιχους της σκαλας , πραγμα το οποιο σημαινει οτι η σκαλα εχει κοπει λογω καθιζησεων πιθανοτατα. μπορει να γινει κατι αναλογο με την περιπτωση1(φωτος 3,4,5,).
  3. Γνωρίζει κάποιος τι απαιτεί η μελέτη μηχανικού για τοποθέτηση κεραιών ραδιοφωνικού σταθμού σύμφωνα με τις κείμενες πολεοδομικές διατάξεις? στην πολεοδομία που ρώτησα δεν γνώριζαν πολλα πράγματα και δε με βοήθησαν καθόλου. Ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα, Έχω μια κατοικία 40τ.μ. αυθαίρετα κατασκευασμένη προ του 1975, το 2002 ο πελάτης μου έκανε μια μικρή ξύλινη πέργκολα-στέγαστρο 12τ.μ.. Ερώτημα: το δηλώννω κατηγορία 1 με μια παράβαση, ή θα πρέπει να δηλώσω 'ολόκληρη την κατοικία κατηγ.5 ??? Σας ευχαριστω.
  5. Η πολυκατοικια ειναι 30 χρονων τουλαχιστων.. Ευχαριστω πολυ.. οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμες...
  6. Eυχαριστω πολυ για τις απαντησεις... ναι σε παραθαλασσιο μερος ειναι... σε νησι κοντα σε λιμανι....
  7. Ειμαι νεος πολιτικος μηχανικος και προσφατα ανελαβα την αποκατασταση βλαβων στον φεροντα οργανισμο μιας 6οροφης πολυκατοικιας. Ως νεος μηχανικος αντιμετοπιζω αρκετες δυσκολιες στην συνταξη της τεχνικης εκθεσης και γενικοτερα στην αντιμετωπιση του συγκεκριμενου εργου και θα ηθελα αν μπορουσε καποιος πιο εμπειρος να μου στειλει προτασεις ή μια προτυπη φορμα.. Παρακατω επισυναπτω και μερικες φωτογραφιες του κτισματος. Ευχαριστω πολυ!
  8. Ειμαι νεος πολιτικος μηχανικος και προσφατα ανελαβα την αποκατασταση βλαβων στον φεροντα οργανισμο μιας 6οροφης πολυκατοικιας. Ως νεος μηχανικος αντιμετοπιζω αρκετες δυσκολιες στην συνταξη της τεχνικης εκθεσης και γενικοτερα στην αντιμετωπιση του συγκεκριμενου εργου και θα ηθελα αν μπορουσε καποιος πιο εμπειρος να μου στειλει προτασεις ή μια προτυπη φορμα.. Παρακατω επισυναπτω και μερικες φωτογραφιες του κτισματος. Ευχαριστω πολυ! Το ίδιο θέμα το έχετε αναρτήσει και εδώ. Το παρόν σε λίγο θα κλειδώσει και θα διαγραφεί. Ευχαριστώ. gvarth
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.