Μετάβαση στο περιεχόμενο

θερβάντες

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by θερβάντες

  1. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άβαφα κουφώματα αλουμινίου? Άλλοι λένε ότι μαυρίζουν, άλλοι ότι ασπρίζουν, άλλοι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλοι δεν υπάρχει πρόβλημα εάν γυαλιστούν με στιλβωτικά. Θα υπάρχει επιφανειακή διάβρωση εν καιρό και ποια η πατίνα που δημιουργεί? Θα λύσει το πρόβλημα βαφή με διάφανο εποξειδικό αστάρι η βερνίκι μετάλλων? Έχει τοποθετήση ποτέ κανείς άβαφα κουφώματα αλουμινίου? Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Ευχαριστώ!
  2. Υπάρχει τρόπος να πιστοποιηθούν κατά την παράδοση? Ποιο είναι το συγκριτικό ενεργειακό όφελος μεταξύ των: α) "ψυχρή" σειρά κουφωμάτων αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες. β) "ψυχρή" σειρά κουφωμάτων αλουμινίου με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. γ) κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με διπλούς υαλοπίνακες. δ) κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες. Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.