Μετάβαση στο περιεχόμενο

stef_sar

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

stef_sar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γειά σας, και από εμένα. Για το θέμα που προτείνεται είναι πολύ ενδιαφέρον , αλλά όχι και τόσο επίκαιρο, με την έννοια ότι έχουν δοθεί πάρα πολλά θέματα που αφορούν αξιοπιστία, την ασφάλεια, την προστασία γενικότερα των ΣΗΕ και όχι μονον. Δηλαδή πολύ πιθανόν ( έχουν γίνει ) ψάχνοντας στη βιβλιογραφία να βρείς πανομοιότυπα θέματα. Υπάρχουν ήδη κάποια εξιδικεύμενα λογισμικά προσομοίωσης που μπορείς να εργαστείς πανω σε αυτά για το θέμα που θέλεις να ασχολείς. Επίσης γνωρίζω ότι το εν λόγω τμήμα που σπουδάζεις έχει εξαίρετους καθηγητές ενέργειας. Εγώ για παράδειγμα έχω ασχοληθεί με θεματα που αφορούν τους μετατροπείς ισχύος ( νέες τοπολογίες) σε υποσταθμούς υψηλών τάσεων, όπου με το Matlab/simulink προσομοιώνουμε τις εν λόγω διατάξεις με εφαρμογή στον Ελλαδικό χώρο. Από ότι γνωρίζω ο κύριος καθ.Βοβός ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα και που πιστευω στο μέλλον θα αποτελέσουν πεδίο ερευνας και ήδη πολλοί ασχολούνται με αυτά. Βέβαια η τελική επιλογή είναι δική σου. Σου έυχομαι καλή αποφοίτηση.
  2. Σ' ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας. Μάλιστα, αυτό θα το ψάξω. Ναι, αυτός είναι ο σκοπός μου , μήπως κερδίσω κάποιο χρόνο. Στη παρούσα φάση ανέφερα το Γενικό τμήμα του Πολυτεχνείου Κρήτης και όχι το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εν παση περιπτώσει θα ρωτήσω στις γραμματείες των τμημάτων να ενημερωθώ. Εδώ απλά ρώτησα μήπως και το έχει κάνει αυτό κάποιος. Σ΄ευχαριστώ και πάλι.
  3. Γειά σας . Είμαι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ΑΠΘ και θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον/α , άν είναι εφικτό να κάνω 2 μεταπτυχιακά ταυτόχρονα. Συγκεκριμένα μου αρέσουν 2 ΜΔΕ του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το πρώτο είναι αυτό που διοργανώνει το Γενικό τμήμα του Πολυτεχνείου και έχει τίτλο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ με κατεύθυνση ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΜΔΕ) και το δεύτερο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ) Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών (M.Sc in Electronic and Computer Engineering) στην ειδικότητα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Γειά σου και συγχαρητήρια για την αποφοίτηση. Φαντάζομε ότι θα θέλεις να συνεχίσεις στο αντικείμενου του μηχανικού!! Έτσι λοιπόν θα σου πρότεινα να δεις λίγο τον επαγγελματικό οδηγό του ΤΕΕ. Εκεί θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες στον σύνδεσμο : http://portal.tee.gr/portal/page/portal/PROFESSIONAL_ISSUES/neoi_mixanikoi/Tab5230269 Όσον αφορά τώρα για τις κατατακτήριες οι αιτήσεις γίνονται τον Νοέμβριο κάθε χρόνου απ΄ ότι γνωρίζω. Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείς πληροφοριες για το πρόγραμμα σπουδών κάθε σχολής. http://www.e-paideia.net/programofstudies Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει ...
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.