Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΛΕΝΑΚΙ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ΛΕΝΑΚΙ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα....ηθελα αν μπορουσατε να με βοηθησετε.Πρόκειται για ένα οικόπεδο 1772 μ2 που προήλθε από διανομη το 1956. Το 1964 εγινε κατάτμηση σε 3 και το 1972 έγινε σύσταση πραγματικής δουλείας σε συμφωνία με τον γείτονα. Αυτή εξυπηρετεί κ τον γείτονα και τους 3 ιδιοκτήτες τώρα από το αρχικό οικόπεδο. τωρα κυρώθηκε η πράξη εφαρμογής και χρεώνει ο δήμος στον εναν απο τους 3 τον δρόμο της δουλείας σαν προσκύρωση. Τι γίνεται σ αυτή την περίπτωση?
  2. Σας ενημερωνω οτι η απαντηση απο διευθυντη πολεοδομιας ειναι οτι τυχον υπολοιπο σ.δ θα αφαιρείται απο τον τακτοποιημένο χωρο αν τυχον φυσικα παει ο ιδιοκτήτης για προσθήκη... Επίσης θα με ενδιέφερε να μαθω αν θα μπορώ να βγάλω καποια αδεια πανω σε τακτοποιημένο χωρο π.χ διαρρυθμιοης.
  3. Γεια σας συναδελφοι..εχω 2 ερωτηματα αν μπορειτε να με βοηθησετε.. 1)Καποιος που εχει κανει τακτοποιηση ενω ειχε μια μικρη περισσεια δομησης, αν τωρα παει να βγαλει αδεια προσθηκης θα του αφαιρεσουν την περισσεια απο τον τακτοποιημενο χωρο? Ετσι τουλαχιστον ενημερωθηκα απο μια πολεοδομια. 2)Σ'εναν τακτοποιημενο χωρο θα μπορει αραγε καποιος να βγαλει αδεια π.χ. διαρρυθμισης για να προχωρησει σε καποιες εργασιες στον χωρο αυτο? Ευχαριστω εκ των προτερων....
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.