Μετάβαση στο περιεχόμενο

annienv

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

annienv's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα συνάδελφοι, κατοικώ σε συγκρότημα ανεξάρτητων μεζονετών (35 μόνιμοι κάτοικοι). Δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο αποχετευτικό δίτκυο, οπότε και έχουμε στεγανό βόθρο. Υπάρχει πρόβλημα απο την κατασκεύη του βόθρου. Σχεδιάστηκε αρκετά μικρός με αποτέλεσμα να αδειάζουμε 2 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι και δεν αλλάζει... Μέχρι τώρα η κατανομή του ποσού εκκένωσης του γινόταν κατ' άτομο (12€/ άτομο). Τις τελευταίες μέρες έχουμε αντιδράσεις από κάποιους ενοίκους για το ποσό που πληρώνουμε και ζήτητσαν να βρούμε νέο τρόπο υπολογισμού του ποσού. Έχετε να προτείνετε κάτι; Να σας πω όμως οτι σε κάθε μεζονέτα δεν κατοικούν ισάριθμα μέλη και επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στην έκταση των κήπων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα και απο μένα. έχω κάποιες απορίες... σε περίπτωση πολυκατοικίας (έτος ανέγερσης 1978) που θέλουν να ενταχθούν στο εξοικονομώ κατ'οίκον για μόνωση ταράτσας, το δάνειο που θα πάρουν (αν το πάρουν) σε ποιανού το όνομα θα είναι? και αν το δάνειο που θα βγει είναι προσωπικό πρέπει να είναι σε αυτόν που μένει στο ρετιρέ ή μπορεί σε οποιονδήποτε της οικοδομής? Και στο όνομα από αυτόν που θα βγεί είναι δικαιούχος και για δάνειο για το διαμέρισμά του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.