Μετάβαση στο περιεχόμενο

marmaras

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

marmaras last won the day on Μάρτιος 26 2011

marmaras had the most liked content!

marmaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ποιος το λεει οτι ειναι ακαταληλη??? Εγω εχω ριξει τσιμεντοκονιες και με τις δυο μηχανες η πρωτη μου αλαξε τα φωτα γιατι αδειαζε μαζεμενο ολο το υλικο και μεχρι να το στρωσω ητανε ετοιμο το αλλο. φανταστητε ενα ολοκληρο χαρμανι περιπου 4 καροτσια της οικοδομης σε ενα σωρο να πρεπει να το στρωσω σε δεκα λεπτα!!!!!!Ασε που χτυπουσαν τα λαστιχα απο τον πεπιεσμενο αερα και μου τα κανανε μανταρα χαλαγανε τα τακακια <<οδηγοι>> που πατουσαν πανω οι στραντζες. Με την μηχανη του σοβατζη κανενα προβλημα ουτε χτυπηματα ουτε ενα σωρο η λασπη κρατουσε ενας το λαστιχο και οπου του ελεγα εριχνε ετσι οσο κι αν φενεται παραξενο βγηκε ποιο πολυ και ποιο ποιοτικη δουλεια γιατι ειχα το χρονο να την <<ψιρισω>>. Με τη πρωτη μηχανη μια μερα 140 Μ2 ενω με την αλλη μια μερα 160 Μ2 και τι 2 μερες ημασταν 4 ατομα 2 στη μηχανη και 2 στο στρωσιμο της λασπης.
  2. Παιδια ολα εχουν τη λυση τους. κατ αρχας τα λεγομενα προφιλ ειτε μεταλλικα ειτε πλαστικα ειναι πολυ καλα αναλογως την προσαρμογη τους και το <<δεσιμο>> τους με τα αλλα υλικα του περιβαλοντα χωρου π.χ. ενα νικελ γωνιακο προφιλ μπορεις να το συνδιασεις αριστα με ενα λουτρο το οποιο εχει νικελ καμπινα μπανιερας και νικελ ειδη υδραυλικα.Το αλλο καλο που προσφερουν ειναι η προστασια της καθε γωνιας. Και προς Θεου οχι πλαστικα γωνιακα προφιλ σε εξωτερικος χωρους!!!!!!για ευνοητους λογους. Ο ηλιος στην Ελλαδα ειναι δυνατος!!!Τωρα για τα φαλτσα γινονται σχετικα ευκολα με ενα απλο σβουρακι ρυθμιζομενο σε χαμηλες στροφες αλλα προσαρμοσμενο πανω του ενα διαμαντοδισκακι πολυ καληε ποιοτητας και οχι της πλακας. Εγω εχω ενα Κορεατικης κατασκευης το οποιο ειναι πολυ λεπτο σε παχος κανει κοψιμο ενα χιλιοστο!!!!!εχει ελαστικοτητα και ειναι γεματο διαμαντι περιμετρικα δεν κανει κενα!!!!!!τιμη μονο το δισκακι Φ115 ειναι γυρω στα 40 Ευρω αλλα κανει παπαδες!!!!!!!ειτε σε γρανιτοπλακακι ,ειτε σε κεραμικο, κρες ,η πορσελανη .Για να μην πεταει φλουδες κατα την κατασκευη των φαλτσων θελει λιγες στροφες στο μηχανημα και λιγο υπομονη!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.