Μετάβαση στο περιεχόμενο

thkous

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

thkous's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. θα ήθελα να μάθω τι ισχύει με τα επαγγελματικά δικαιώματα στη Γερμανία. Δουλεύουμε αυτόματα με την ελληνική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος? Χωρίς αυτήν πρέπει να γραφτούμε σε κάποια γερμανική ένωση μηχανικών για να πάρουμε άδεια σκήσεως? Αν ναι προϋποθέτει εξετάσεις? Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει ας απαντήσει παρακαλώ ή ας παραθέσει κάποιο σύνδεσμο.
  2. Πολλοί από μας δεν έχουν επιλογή πια. Εδω και 2 μήνες αναζητώ τη τύχη μου στο εξωτερικό και δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώνω τις εισφορές. Είμαι λοιπόν αναγκασμένος να ζητήσω διαγραφή απο το ΤΣΜΕΔΕ και να χάσω την δυνατότητα να ασκήσω το επάγγελμα στην Ελλάδα. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν κάποιος χάσει την άδεια ασκήσεως επαγγλεματος, χάνει και τη δυνατότητα να εργαστεί σα μηχανικός στο εξωτερικό? Θα πρέπει να γραφτεί σε εκάστοτε συλλόγους μηχανικών στην εκάστοτε χώρα, επαναυποβάλλοντας τον εαυτό τους στη διαδικασία των εξετάσεων? Η' μήπως το πτυχίο εξασφαλίζει από μόνο του την ικανότητα να ασκείς το επάγγελμα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.