Μετάβαση στο περιεχόμενο

marimad

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

marimad last won the day on Απρίλιος 23 2017

marimad had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marimad's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παραθέτω προσφορές απο διάφορες τράπεζες για Μηχανικούς 1) Προσφορά Attica Bank & ΕΤΕ προς μέλη του ΤΕΕ (29/3/2017) <<TEE Newsletter 20170329.pdf>> Μίλησα τηλεφωνικά με την Attica Bank και μου είπαν οτι το τερματικο POS δίνεται δωρεάν. Επίσης δεν υπάρχει καμία μηνιαία χρέωση (τεχνικής υποστήριξης), αρκεί να κάνεις συναλλαγές >= 9000€/ετος ή να διατηρείς τραπεζικό λογαριασμό >= 10000€. Η προμήθεια συναλλαγών είναι 0.65%, η μικρότερη που υπάρχει. 2) Συμφωνία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. με την Alpha Bank για την προμήθεια μηχανημάτων POS για τα μέλη της https://www.eetem.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=775:symfonia-tis-e-e-t-e-m-me-tin-alpha-bank-gia-tin-promitheia-mixanimaton-pos-gia-ta-meli-tis&catid=54&Itemid=18 3) Επίσης η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ηλεκτρονικό POS (ePOS) αλλά δεν ξέρω αν το δέχεται η Εφορία. http://www.piraeusbank.gr/el/epiheiriseis-epaggelmaties/lyseis-emporon/collections-eisprakseis/e-shop TEE Newsletter 20170329.pdf Prosfora Alpha Bank.pdf
  2. Θα ήθελα να σε ρωτήσω COSTAS T, εάν έχει αναθωρηθεί ο Κανονισμός Κατανομής Δαπανών του 1985, γιατί το λινκ που έβαλες αναφέρεται σε μια Προταση Νόμου του 2007 που είχε κάνει το ΤΕΕ για την αναθεώρηση του Κανονισμού. Εάν κάποιος άλλος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Εχω μια περίπτωση πολυκατοικίας όπου οι ιδιοκτήτες έχουν προσθέσει αυθαίρετα θερμ. σώματα και ψάχνουν να βρουν μια φόρμουλα κατανομής δαπανών που να βασίζεται σε κάποια νομοθεσία ή κανονισμό. Στην Πρόταση Νόμου του ΤΕΕ υπάρχει μια τέτοια φόρμουλα. 5.2 Αυθαίρετη επαύξηση της θερμαντικής επιφάνειας των Θερμαντικών Σωμάτων Σε περιπτώσεις που γίνεται αυθαίρετη επαύξηση της θερμαντικής επιφάνειας των Θερμαντικών Σωμάτων, σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν ωρομετρητές, λαμβάνεται υπόψη η ποσοστιαία επαύξηση της θερμικής ισχύος των θερμαντικών σωμάτων και ο τύπος της κατανομής δαπανών θα πάρει τη μορφή: πi = [fi * εi + {(εi bi * Ωi / Σ (εi bi * Ωi)) * (1 - Σ fi*εi)} ] * 100 (16) όπου: bi = QΠi / QΜi QΠi (kW ή kcal/h) : η θερμική ισχύς των προσαυξημένων Θερμαντικών Σωμάτων. QΜi (kW ή kcal/h) : η θερμική ισχύς των Θερμαντικών Σωμάτων όπως προέκυψαν από τη μελέτη Θέρμανσης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.